“Tuleb nurgalöök karistusala joone pealt” - Mõnu
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitustKes iganes seda Everton - Arsenal mängu praegu kommenteerib. Mul on temast juba kõrini. Jälle on tal lutsukomm pidevalt suus, ja jälle on õhtu rikutud...krt, no tehke juba sellega midagi!
Kommentaar
-
Algselt postitas BlueForce Vaata postitustKes iganes seda Everton - Arsenal mängu praegu kommenteerib. Mul on temast juba kõrini. Jälle on tal lutsukomm pidevalt suus, ja jälle on õhtu rikutud...krt, no tehke juba sellega midagi!
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustAh, sa oled lihtsalt segane.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
-
Algselt postitas Rein Vaata postitustEpic kuule, räägi sellest Elneny andmata punasest Burnley mängus. Et mille eest see andmata jäeti?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustPidada olema korduste kanal, aga mõned asjad ka otse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustReklaamid?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustTundub, et darts ja koss esimesel nädalal.
Aga muidu tublid.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMa ei tea, kas tohin seda öelda, aga saan ilmselt brownie pointse v midagi. Aga uuest nädalast peaks levis olema ka tasuta spordikanal. Pidada olema korduste kanal, aga mõned asjad ka otse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNormaalne, liiga kõige rajum ja ettearvamatum meeskond mängib ja ükski neljast (!!!) kanalist ei suuda näidata?
Leeds-WBA siis, kui keegi aru ei saa.
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustNormaalne, liiga kõige rajum ja ettearvamatum meeskond mängib ja ükski neljast (!!!) kanalist ei suuda näidata?
Leeds-WBA siis, kui keegi aru ei saa.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar