Mul endal suht suva, aga ma olen tähele pannud, et Eesti kommentaatorid ütlevad dZjuba asemel dŽuba. Või oZdoevi asemel oŽdoev. Kus see Ž sisse tuleb?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMul endal suht suva, aga ma olen tähele pannud, et Eesti kommentaatorid ütlevad dZjuba asemel dŽuba. Või oZdoevi asemel oŽdoev. Kus see Ž sisse tuleb?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMul endal suht suva, aga ma olen tähele pannud, et Eesti kommentaatorid ütlevad dZjuba asemel dŽuba. Või oZdoevi asemel oŽdoev. Kus see Ž sisse tuleb?
Kommentaar
-
Algselt postitas Nasfal Vaata postitustSiin sa hakkad norima liialt keelelise eripära üle. Umbes, et miks Slaavlased ütlevad Eesti keeles ,,Plussi'' asemel ,,Pljuss''. Lihtsalt automaatselt tuleb.
Kommentaar
-
Algselt postitas MALAGA Vaata postitustSolaris / Soljaaris ...
Et Zorro, ütlete ju Zorro, mitte Žorro.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
[/I][/I]Et Zorro, ütlete ju Zorro, mitte Žorro.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi annaks pead.
Kommentaar
-
Näiteks Žiguli. Selle kohta leiab esiteks kahte kirjapilti - Ziguli on ka olemas. Ja öeldakse ka mõlemat pidi.
Sama keiss on ju eestlastel sõnaalguse tugeva ja nõrga sulghäälikuga. Diivan või Tartu on algtäht mõlemal kõnekeeles samasugune. Välismaalastel keeleõpetajatel on tihti esimestel tundidel kerge WTF olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustNäiteks Žiguli. Selle kohta leiab esiteks kahte kirjapilti - Ziguli on ka olemas. Ja öeldakse ka mõlemat pidi.
Sama keiss on ju eestlastel sõnaalguse tugeva ja nõrga sulghäälikuga. Diivan või Tartu on algtäht mõlemal kõnekeeles samasugune. Välismaalastel keeleõpetajatel on tihti esimestel tundidel kerge WTF olnud.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustŽiguli ongi Žiguli ju. Ses mõttes Zoo oleks parem näide.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEestlased ütlevad pigem Ziguli.308
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEestlased ütlevad pigem Ziguli.Algselt postitas Markko Vaata postitustMa tegelt lisaks siia loetellu ka Šiguli.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEestlased ütlevad pigem Ziguli.Algselt postitas Markko Vaata postitustMa tegelt lisaks siia loetellu ka Šiguli.
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustÄrme unusta ka neid inimesi, kes ei viitsi üldse jännata: ajan sigulii garaasist välja ja lähen lastega sooparkiLootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar