Kes Clippers-Lakersi mängu kommenteerisid NBAs? Sellised uued ja noored hääled, pole varem kuulnud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustEnam hullemat karistust ühele inimesele pole võimalik välja mõelda, kui ta Läti-Kuveit mängu kommenteerima panna. See on kohustuslik?
Pakkusin Raulile vahetust, et ma teen hilisemad kaks, siis ei pea Lasnakal istuma. Raul on hea inimene, tegigi vahetuse. Seepeale teatas Vince, et äkki ma saaks teha tema Inglismaa mängu ja annaks talle selle Norra Slovakkia.
Ma loodan, et Raul pahane pole. Karmalaksuks sain ise uuel nädalal Läti-Aserbaidžaani.
Kommentaar
-
Seda peab selle teenuse kahjuks küll ütlema, et kuigi on veel õigused olemas ja võiks anda kliendile võimaluse reede õhtul jalka seltsis lõõgastuda, siis ei tehta seda. Mitte esimest korda mõlemalt kanalilt ainult korvpall.the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas mcnamara Vaata postitustSeda peab selle teenuse kahjuks küll ütlema, et kuigi on veel õigused olemas ja võiks anda kliendile võimaluse reede õhtul jalka seltsis lõõgastuda, siis ei tehta seda. Mitte esimest korda mõlemalt kanalilt ainult korvpall."An errand boy, sent by grocery clerks, to collect a bill"
Kommentaar
-
Algselt postitas Peeter I Vaata postitustKavas võiks täna vähe rohkem NBAd olla.. kui mingit õiguste värki ees pole.
Kommentaar
-
Algselt postitas tpx Vaata postitustKrt, mille alusel neid mänge eetrisse valitakse? miks on eetris Chelsea vs Arsenal, mis omab küll teatavat intriigi, aga kindlasti ei ole see samaväärne Man City vs. Brightoni mänguga
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
Kolmandas kanalis on Man City täitsa olemas.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar