Veider, et GO3's ei ole täna kavas Liverpooli mängu. Mis krdi pask see on?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Mulle helistas kolm nädalat tagasi mingi kuradi mesimagusa häälega Go3 müügitsikk, kes tillitas mu ära, et jaa kõiki mänge näitame, teeme aastase lepingu! No mõtlesin siis hetke, et kuna ma vaatan jalgpalli palju ja seda kõike näitab Eestis nüüd ainult Go3, siis davai, teeme! Nüüd on selline tunne nagu oleks just... ma eiteagi. Tür* see ei ole mingi suvaline krdi Maccabi vs Florentina või muu pisiklubi mängimas, see on faking Liverpool kes mängib playoffis... ma ei saa aru milline t*rahiinlane neid kuradi programme seal fucking Go3s teeb, et näidatakse täiesti mõttetute klubide (globaalse fännibaasi järgi) mänge, aga Liverpooli oma ei näidata. Jah tulemus on suuresti ette teada, aga jalgpallis pole miski kunagi 100% + see on Liverpool siiski, millel on Eestis väga palju fänne. Aitäh tähelepanu eest. #RANT
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustOot, mitu kuud veel aega läheb, kus Viaplayst hakatakse rääkima kui imelisest lahendusest?
Askin for a friend.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustkallid teletupsukesed. paneme nüüd selle kisa ilusti kõik go3 supporti ja sotsiaalmeediasse eks. Äkki midagi muutub.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKas teil on lillad juuksed ja ninarõngas ka?
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNüüd Kalev Kruus kommenteerib põhimänge vähemalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas Darwizzy Vaata postitust
Kle kui sa suure suuga lubad, et sul on litsents kõikidele suurliigade + ML/EL/KL mängudele, siis on normaalne ootus, et Liverpooli mänge ju ikka näidatakse. Aga noh juu ma siis ootan liiga palju selle eest, et ma nendele sittadele iga kuu sitaks raha maksan. Viaplay vähemalt näitas kõiki mänge, pohhui et pooled olid staadioniheliga. Ruumi ju on näitamiseks neil serverites. Õigused on ka olemas. Ma lihtsalt ei mõista otsust mitte sittagi näidata.
"Tere, Antud mängu ei ole hetkel võimalik vaadata, kuna oleme alles võtmas üle õigusi Viaplay`lt mistõttu kogu sisu ei ole saadaval."
Kommentaar
-
Algselt postitas Herr Vaata postitustEesti meeste koondis kohtub 21. märtsil EM-valikturniiri play-off kohtumises Poolaga. Matši kannab üle TV6. Ülekanne saab alguse kell 21:35.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar