320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3Go Sport

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis värk ka sellega oli, et Euroopa Liigast ja Konverentsiliigast näidati vaid mõnda üksikut ülekannet? Kuigi neil ju kõigi mängude õigused olemas.

Kommentaar

Algselt postitas NoWay Vaata postitust
      Mis värk ka sellega oli, et Euroopa Liigast ja Konverentsiliigast näidati vaid mõnda üksikut ülekannet? Kuigi neil ju kõigi mängude õigused olemas.
      See tekitabki küsimuse, et kui pead mõnd mängu, mida GO3 ei näita, piraatstriimidelt otsima, siis miks üldse selle eest maksta. Neid üksikuid huvitavaid mänge, mida GO3 pakub, saab ju samamoodi internetiavarustest vaadata. Minu loogika ütleb, et kui on näitamisõigused, siis tuleks näidata kas kõiki mänge (vajadusel kasvõi ainult staadioniheliga) või siis võimaldada mõnel teisel firmal siin Eestis sama liigat näidata.

Kommentaar

Sellise vastuse sain mina klienditeenindusest.

image.png
        Instagram

Twitter

Eesti Lokomotiv Moskva fännid

telekavaataja.blogabet.com

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

image.png
          Võiks vastuseks saata küsimuse, kellele Eestis on antud õigus näidata ülejäänud mänge? Mulle tundub see väga kummaline vastus, kuna GO3 peaks ju olema nende õiguste ainuomanik siin.

Kommentaar

Kas Go3 on nüüd kõik õigused päriselt omale saanud? Eelmisel hooajal oli juttu, et Viaplay annab neile litsentsi baltimaades näidata.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Algselt postitas mcnamara Vaata postitust
              Kas Go3 on nüüd kõik õigused päriselt omale saanud? Eelmisel hooajal oli juttu, et Viaplay annab neile litsentsi baltimaades näidata.
              See ilmselt sõltub konkreetsest alast või sarjast. Premier League'i leping oli Viaplay'l päris pikk vist, seega veel mitu aastat täidab Go3 seda Viaplay lepingut enne kui päris enda lepingut sõlmima hakkab.

Kommentaar

Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust

image.png
                Aga mu meelest Meistrite Liiga mänge näidatakse 100%. Kas siin on mingi loogika, et Meistrite Liigas tohib kõiki mänge näidata, aga Euroopa Liigas vaid üksikuid?

Kommentaar

Aga mu meelest Meistrite Liiga mänge näidatakse 100%. Kas siin on mingi loogika, et Meistrite Liigas tohib kõiki mänge näidata, aga Euroopa Liigas vaid üksikuid?
                  Jah, ma tean mitmeid teisi riike, kus ülekandeõigused on sarnaselt üles ehitatud - kahjuks paljud EL-i ja Konverentsi mängud pole nii huvitavad meediamajadele, et kõigi õigused osta. Pole seda hinda väärt/ ei meelita nii palju vaatajaid.

Kui üks aasta siin United ja Barcelona Euroopas kokku loositi, siis oli vist kõigi aegade EL-i mängu vaatajarekord.

Kommentaar

Siin eelmisel lehel ju just kirjas: "Go3 televisioon on kindlustanud endale eksklusiivsed õigused, et edastada UEFA Meistrite liigat ning valitud UEFA Euroopa liiga ja UEFA Konverentsiliiga mänge järgmised kolm hooaega".
                    Ehk siis "valitud" kehtib ainult Euroopa ja Konverentsiliiga kohta.
                    BVB - Vaprus

Kommentaar

Algselt postitas lenc Vaata postitust

See ilmselt sõltub konkreetsest alast või sarjast. Premier League'i leping oli Viaplay'l päris pikk vist, seega veel mitu aastat täidab Go3 seda Viaplay lepingut enne kui päris enda lepingut sõlmima hakkab.
                      Premier league leping kestab 2022-28

Kommentaar

Tarmo Kingile on töötav mikrofon antud vähemalt, eelmisel aastal oli korduvalt nagu teises toas vms

Kommentaar

Valladolidi ei näitagi täna kuigi on 4 kanalit ?

Kommentaar

Algselt postitas MALAGA Vaata postitust
                            Valladolidi ei näitagi täna kuigi on 4 kanalit ?
                            Eriti imelik jah, üks kanal puhta tühi ka veel nagu, ühelt kanalilt tuleb vana Bayerni vs Reali koss... Joppakolla

Kommentaar

Algselt postitas grafix Vaata postitust

Eriti imelik jah, üks kanal puhta tühi ka veel nagu, ühelt kanalilt tuleb vana Bayerni vs Reali koss... Joppakolla
                              Sama lugu oli eelmisel nädalavahetusel kossuga, kui oleks tahtnud Bilbao mängu näha, aga isegi see tühi kanal ei suvatsenud seda näidata. Jalgpalli saab vähemalt sentanta pealt vaadata, ACB liigat ei näita aga Eestis ükski teine.

Kommentaar

Algselt postitas cyrusvk Vaata postitust

Sama lugu oli eelmisel nädalavahetusel kossuga, kui oleks tahtnud Bilbao mängu näha, aga isegi see tühi kanal ei suvatsenud seda näidata. Jalgpalli saab vähemalt sentanta pealt vaadata, ACB liigat ei näita aga Eestis ükski teine.
                                Kossu kohta Kruus ise öelnud, et seal liiga lihtsalt ei lasegi kõike näidata, kindlad telemägud paigas. Sama värki kurdeti Baskonia populaarsuse tipul.

Kommentaar

Working...
                                X