Minulgi õnnestus mõlemat mängu vaadata.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustHärrased, kes täna mängu nägid/vaatasid, paluks endast märku anda. Tahaks lihtsalt teada, et palju vaatajaid näind on.
Kommentaar
-
Miks te teete mulle nii?
Tahaks ka näha täiega.../
Loodan, et vähemalt poole aasta jooksul viasat langetab spordipaketi hinda.
Ma oleks rahul, kui see oleks vähemalt 49krooni..Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas David Vaata postitustMiks te teete mulle nii?
Tahaks ka näha täiega.../
Loodan, et vähemalt poole aasta jooksul viasat langetab spordipaketi hinda.
Ma oleks rahul, kui see oleks vähemalt 49krooni..
Kommentaar
-
Ma mitte ainult ei vaadanud, vaid ka kuulasin Leedsi mängu. Polnud väga viga. Paar-kümme naljakat asja sai öeldud, kuid ega peagi nii väga teadma, mis kuskil kolmandas liigas ja seal asuvas klubis toimub.
Erakordselt sümpaatne oli aga, et mõlemal kommentaatoril tundus olevat sügavalt ükskõik, et kumb meeskond võidab. Polegi sihukest asja ammu kohanud.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustMa mitte ainult ei vaadanud, vaid ka kuulasin Leedsi mängu. Polnud väga viga. Paar-kümme naljakat asja sai öeldud, kuid ega peagi nii väga teadma, mis kuskil kolmandas liigas ja seal asuvas klubis toimub.
Erakordselt sümpaatne oli aga, et mõlemal kommentaatoril tundus olevat sügavalt ükskõik, et kumb meeskond võidab. Polegi sihukest asja ammu kohanud.
Aga Leedsi hääldamine kippus kohati Li*siks muutuma ja seda panid kõigepealt tähele muud jalgpalliga mitte üldsegi seost omavad pereliikmed.
Ei väga OK oli!AILTON
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar