Tglt Rahu-rahu Ligue1 hakkas ikka nüüd, pärast hokit.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
3Go Sport
Collapse
X
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustNo need bayerni-werderi üks kommentaator oli ikka nii naljakas.Ma naersin ennast surnuks kui kuulsin ta lauseid
Kommentaar
-
Algselt postitas RealMadrid15 Vaata postitustMa tahaksin Kalev Kruusile mainida, et sõnas nägemist on rõhk esimesel poolel. Ehk siis öeldakse NÄGEmist mitte nägeMIST.
Kommentaar
-
Keegi võiks küsida miks nad pressikonverentsi ei näita peale kvalit ja sõitu????
Krt ma maksan kuus 99 krooni ja ootan ka kvaliteetset ülekannet VSB'lt aga juba mitmendat etappi järjest ei näidata pressikat...Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Iceman Vaata postitustKeegi võiks küsida miks nad pressikonverentsi ei näita peale kvalit ja sõitu????
Krt ma maksan kuus 99 krooni ja ootan ka kvaliteetset ülekannet VSB'lt aga juba mitmendat etappi järjest ei näidata pressikat...Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas NOT Vaata postitustMida sa sellest tühjast lobast ikka kuulad
Kommentaar
-
Kes tähelepanelikult kuulas, siis ma mängu alguses mainisin, et too härra, kes seal paremkaitses mängis on ikkagi Kams, milles olin ma ka ise veendunud. Segadus ja ebakindlus tekkis sellest, et kuna Flora kodulehel pole numbreid kirjas (polnud koosseisugi ja lätakatelt on üldse lootusetu seda saada) võtsin oma andmed wikipediast, kus 18 on Peitre nime taga. Mašitšev oli ka näiteks wikipedia järgi hoopis Allase numbriga, aga selle ma tabasin ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustKes tähelepanelikult kuulas, siis ma mängu alguses mainisin, et too härra, kes seal paremkaitses mängis on ikkagi Kams, milles olin ma ka ise veendunud. Segadus ja ebakindlus tekkis sellest, et kuna Flora kodulehel pole numbreid kirjas (polnud koosseisugi ja lätakatelt on üldse lootusetu seda saada) võtsin oma andmed wikipediast, kus 18 on Peitre nime taga. Mašitšev oli ka näiteks wikipedia järgi hoopis Allase numbriga, aga selle ma tabasin ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar