Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

mis hetkel su jalgpallurikarjäär otsa sai?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

mis hetkel su jalgpallurikarjäär otsa sai?

ajendiks noorsand seitsmeteistkümne postitus:
    Algselt postitas 17 Vaata postitust
    Minu esimesed ja siiani ainsad vutitreenerid olid Jan Važinski ja Maikko Mölder, paraku Meistriliiga tasemel meest minu enda süül ei saanud
    ..

see oli kuskil 1. või 2. klassis, kui Viki Mets meil koolis käis ja Florasse tatikaid valis ning mind ühe osava liigutuse eest kiitis ja trenni, mida juhendas Karel Voolaid ja kus käisin kaks korda, kutsus, aga siis nakatusin nohusse ja algas allakäik igas eluvaldkonnas.

kuidas kulges ja mis hetkel katkes sinu tee saamaks vutistaariks, kallis tüsenev foorumlane?

(teema mõeldud ainult tugitoolisportlastele. meistri-, esi- ja madalama liiga mehed ning lapsjalgpallurid kobigu trenni)

pole alanudki

Kommentaar

Kolmanda ja neljanda klassi vahelisel suvevaheajal leidsin tee trenni ning käisin vist isegi pea kuu-poolteist, aga toona ei suutnud minu lapsemõistus treenerite ohkimist kuidagi ära taluda.

Kommentaar

Haapsalu jalgpalli hing Avo Tomingas korjas kunagi esimestest klassidest poisse trenni ja läksin ka, jube lahe oli. Aga siis sain omale telekamängu ja tahtsin päevad läbi ainult seda pelada. Selle nahka kõik läkski

Kommentaar

Jalgpallurikarjääri pole mul peale oma kambaga palli taga ajamise olnudki, kuid kunagi oli Paides koolidevaheline jalgpallivõistlus ja kohtunik-korraldaja oli seal Viktor Mets. Olin siis väravavaht ja päris mitu head tõrjet õnnestus sooritada (korra lõin ka lahtilöögist palli teise meeskonna väravasse). Igatahes Mets kiitis mind toona.

Paraku sellega mu "karjäär" ka piirdus ja ei saanud minust Mart Poomi mantlipärijat.
          "Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton

Kommentaar

Algselt postitas 17 Vaata postitust
            Kolmanda ja neljanda klassi vahelisel suvevaheajal leidsin tee trenni ning käisin vist isegi pea kuu-poolteist, aga toona ei suutnud minu lapsemõistus treenerite ohkimist kuidagi ära taluda.
            duubeldan, aga ma mängin koolidevahelisel endiselt
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Minu "lootustandev" pallurikarjäär jäi tervise taha kinni- miinuskraadides pallitagaajamine päädis liialt sageli bronhiidiga. Oleks Eesti veidi meeldivama kliimaga riik, siis mine sa tea

Aga treener, kelle nimi on aju kurdude vahele ära kadunud, oli meil muidugi lahe. Üle paari trenni sadas tüüp joogisena kohale ja viskas nalja, vahest võttis isegi sõbra kaasa. Eeskuju kaheksa aastasele poisiklutile missugune.

Kommentaar

Noarootsi Gümnaasiumisse minekuga. Pole kahjuks vutitrenni siin ja Haapsalus polnud võimalik enam käia. Lisaks lagunes Taebla meeskond ja ei saanud enam liigat mängida.
                Midagi lootustandvat niikuinii polnud, aga natuke kahju on ikka.

Kommentaar

Mind värbas samuti jalka trenni Flora süsteem. Noor Alari Lell käis esimeses klassis poisse trenni kutsumas ja päris lahe oli. Laupäeviti olid trennid ning iga pühapäev olid mingis Lasnamäe koolis võistlused(Mäletan, et Sarap oli alati seal saalis laua taga skoore ülesse kirjutamas).
                  Hiljem võttis mingi Ove nimeline tüüp meie grupi üle. Üks hetk mindi aga suve pausile aga hiljem ei toimunudki midagi vaid trenn kadus lihtsalt ära ja mingeid variante välja ei pakutud kuigi isu mängida oli. Eks see oli mu enda viga ka, et uut trenni ei otsinud vaid piirdusin hoovivutiga.
                  Aastaid hiljem sai veel mindud tagasi jalka trenni aga siis oli juba lootusetult hilja
                  Joga Bonito!!!

Kommentaar

Vandersell korraldas kunagi loomade jalgpalli Tondil. Oli viga selles osaleda! Arst ütles kipsi peale pannes, et kui meie kuldkaarti ei taha, mängi edaspidi lauamänge. Samas peale seda mängisin ma ikkagi korra ka soccerneti suvepäevade teisel päeval ja olin esmaklassiline väravavaht, kõik rKonna löögid ei läinudki sisse.
                    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                      Samas peale seda mängisin ma ikkagi korra ka soccerneti suvepäevade teisel päeval ja olin esmaklassiline väravavaht, kõik rKonna löögid ei läinudki sisse.
                      Mis tuletab meelde, et avastasin hiljuti kuskilt kettalt 1. suvepäevade pildid, mida arvasin juba ammu hävinenud olevat.

fitti tundis end väravajoonel tõesti kui kala vees:

Kommentaar

Pildil on mulle tundmatu isik. Mingi sportlane, vist.

Pane need pildid kuhugi üles ja saada asjaosalistele link? Saaks nostalgiameetri punasesse korraks.
                        We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Bitte schön:

http://fotoalbum.ee/photos/mazk/sets/690373/

Sorteerima ma muidugi ei viitsinud hakata, nii et palju pilte on päris jubeda kvaliteediga või teemast mööda.
                          Last edited by mazz; 09.02.09, 00:33.

Kommentaar

Karjäär sai otsa sel hetkel kui Enn Ivari sporditunni ajal pikki poisse korvpalli jaoks otsima tuli.

Kommentaar

Sattusin kuidagi moodi Nõmme KJK-sse, kuhu jäin pidama oma seitsmeks aastaks. Ja no tegu pole jalgpalliklubiga, tegemist siis kergejõustiku kooliga. Aga egas ma ei kahetse midagi.

Seal sai ka ju tihti jalgpalli mängida, ja no seal seltskonnas olin mina reeglina üleplatsi vend .

Kommentaar

Working...
                              X