Ei maksa.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpalli kogumised Velodroomil
Collapse
X
-
Kirjutab aktsendiga? No kuule, muidugi on aru saada, et teema algataja emakeeleks pole eesti keel, aga nagu eespool juba mainitud
Algselt postitas vincent Vaata postitustSoovijale on kõik arusaadav.
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKes siit foorumist seal üldse käib. Mingi suht kahtlane ühe venna teema? Teema autor kirjutab ka mingi vene keele aksendiga.
Kommentaar
-
Algselt postitas eesticristiano Vaata postitustKirjutab aktsendiga? No kuule, muidugi on aru saada, et teema algataja emakeeleks pole eesti keel, aga nagu eespool juba mainitud
Kui soovid, mine mängima, kui ei, siis hoia suu kinni selle teema all.
Kuule poiss, kas sa aru ka aru ka said mu postituse mõttest. Ma ei vingunud, et teema algataja emakeel pole eesti keel. Ma küsisin kas keegi seal käib siit foorumist. Sa ei pea kohe paukuma, kui sa aru ei saa millest jutt käib.
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustKuule poiss, kas sa aru ka aru ka said mu postituse mõttest. Ma ei vingunud, et teema algataja emakeel pole eesti keel. Ma küsisin kas keegi seal käib siit foorumist. Sa ei pea kohe paukuma, kui sa aru ei saa millest jutt käib.
Kommentaar
-
Algselt postitas JT8055 Vaata postitustOkei, vabandan, kui sa tõesti ei pidanud silmas mitte midagi sellest. Mõnikord keegi käib, aga meil nii ja naa on palju inimesi, kui venelasi nii ka eestlasi.
Ma ei tsiteerinud sind ju
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustMa ei tsiteerinud sind ju
Kommentaar
-
Algselt postitas Black Magic Vaata postitustOn seal ``velodroomil`` valgustus kah?
Täna mängime kell 19.00 Velodroomil.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar