Algselt postitas Reaal Madriid
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
JOKK võimalused jalgpallis
Collapse
X
-
Algselt postitas Vapor IV Vaata postitustIse tegin seda meeskonna kaaslasega liigas eelmine aasta aga kohtunik vilistas kui sõber hakkas jooksma, seletasime talle siis lahti kuidas asi on, aga siis ütles lihtsalt, et tema ei näinud ja tema ei luba nii.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustseisma ei tohi löögi hoojooksul jääda.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Aga mis saaks siis kui mõni treener ülitähtsas mängus (mingis MM-ifinaalis) teeks mängu lõpus vastaste rämeda surve alla sattudes järgmist: saadaks paar varumeest küljejoone kõrvale vahetusmeestena soojendust tehes sörkima, käskides neil platsile tormata ja vastase rünnaku maha võta kui nood üritaksid ohtlikult sama ääre kaudu läbi minna? Kohtunik muidugi vilistaks, too varumees saadetaks tribüünile või riietusruumi nagu treeneritega vajadusel tehakse, aga rünnak oleks rikutud ja mõnikümmend sekundit möödunud. Ja järgmisel rünnakul korduks sama asi teise mehe poolt jne.
Platsilejooksijad saaksid muidugi disklaffi ja vastav sats/jalgpalliliit karistuse aga tulemust vist muutma ei hakataks, kui veel tüübid ise seletaksid , et tegutsesid spontaanselt ja keegi neid ei käskinud. Ei hakataks ju MM-i puhul kordusfinaali tegema ja vist ei saaks ka tagantjärgi eelmainitud taktikaga võitnud meeskonda eemaldada ja platsil kaotanud finaalivastast ilmameistriks kuulutama?
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustja vastav sats/jalgpalliliit karistuse
ja vist ei saaks ka tagantjärgi eelmainitud taktikaga võitnud meeskonda eemaldada
Ja järgmisel rünnakul korduks sama asi teise mehe poolt jneGEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
(Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustEi hakataks ju MM-i puhul kordusfinaali tegemaIlma vutita olla ei saa, vajan, kui õhku ma
Ei tohi koju küll jääda sa, kui mängib Tammeka
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustEi hakataks ju MM-i puhul kordusfinaali tegema ja vist ei saaks ka tagantjärgi eelmainitud taktikaga võitnud meeskonda eemaldada ja platsil kaotanud finaalivastast ilmameistriks kuulutama?When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
postimehe kommentaariumist üks päris terane idee:
veidrik 13.11.2009 17:35
fellaini on igavesti veider kuju .ma olen siin mótlend et kui ta púúab palli enda juustesse ja jookseb váravasse kas see ka loeks.sest fakt on see et jalgpallis ei ole lubatud kórge jalg ja seega ei saaa palli ju kuidagi kátte.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Kas pall mitte sellisel juhul kui ta seal juuste vahel on veerema ei pea ? Sest nt kahe põlve vahele teda ju võtta ei tohi ja mööda väljakut ringi keksida."Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAF
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar