Mängustiili arvestades tundub siiski Ronaldo parem. Parem(täpsem/tugevam) löök, kiirem jooksja, parem peamäng...
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Ronaldo ja Leon Messi
Collapse
X
-
Algselt postitas kurb Vaata postitustMa tahtsin seda ka veel öelda et kui vaadata Ronaldot ja Messit aususe poolest, siis jääb ronaldo ikka kõvasti alla.Algselt postitas TofoaMan City fännamine keedab muidu normaalsete inimeste ajud päris pehmeks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Heku Vaata postitustMängustiili arvestades tundub siiski Ronaldo parem. Parem(täpsem/tugevam) löök, kiirem jooksja, parem peamäng...
Minu meelest on Messi ka kiire jooksja ja hästi oskab peaga mängida.
Löök on tal sama.
ta on ka täpne ja tugev.Iv seen better days
Kommentaar
-
Arvake mis tahate aga Ronaldo on üks maailma parimaid ja sellele ei saa vastu vaielda!!! Jee daivib jne. Kui oma lemmikklubi mees nii teeb ja pendli võidab siis ju teil jeezh pennel aga ei koti, et daivis. Ei saa öelda kumb parem on, mõlemad väga head. see puhas maitse asi kumb meeldib ja enamus kes räägivad, et Ronaldo mu** jne. on lihtsalt kas 13.a. Ronaldole tehakse ikka vigu ka ohtralt, daiv daiviks neid vendi on palju kes daivivad. Mulle meeldib Ronaldo rohkem kõvasti aga ma ei tule kohe rääkima foorumi, et Messi mu** jne. Ja miks ma ei imesta kui nüüd tullakse mulle ütlema, et ma olen see ja see ja Messi on parem.#Manchester United
#Juventus
Kommentaar
-
Ei tea kas see on ebaterves huumoris lingitud, kuid - Post the gayest pic of Cristiano Ronaldo you can find (NSFW)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar