Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti jalgpallist referaati/uurimust?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Eesti jalgpallist referaati/uurimust?

Tere. Olen täiesti võõras siinsetel jahimaadel, kuid ärge kardke, ma tulin korraks ja lahkun ruttu. Mul on ainult vaja referaati/uurimistööd 2005+ aasta Eesti jalgpallist (eestlased välismaal, liigad, klubid, turniirid jne). Netis on materjali kõvasti, aga sorry mehed, mul pole aega hetkel sellega tegelede. Eesmärk koolis kursus positiivne saada. Kui kellegil leidub "My Documents" folderis taoline referaat, siis andke tuld! Olen tänulik!
    Annaabi.com olid suht pinnapealsed referaadid, enamus käsitlesid Eesti jalka 1925+ ajalugu.

kuni 2005 pätsasid Steivi töödest? banbanbanban
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
      kuni 2005 pätsasid Steivi töödest? banbanbanban
      Pole midagi siiani pätsanud. Kui keegi ei raatsi materjali jagada, siis palun öelge vähemalt kust saitidelt saaks võimalikult objektiivset infot.

Kommentaar

Algselt postitas realreal Vaata postitust
        Pole midagi siiani pätsanud.
        No loodetavasti nii on Aasta 2005 kõlab väga tuttavalt selleks, et kuni selle hetkeni materjali on ja edasi mitte...

Kui selgub, et teed töö ära ja see läheb kuskil avalikuks (kasvõi kuhugi internetisaidile) ja ma näen seal oma materjali ilma viideteta, siis võin väga pahaseks saada. Kui viited on olemas ja korralikud, siis lase vabalt käia (sa viitamist ikka oskad?).

Kusjuures, kui tegid Socceri saidilt lihtsalt kopi ja paste, siis tunnen sulle kaasa, kuna see materjal on oluliselt lihtsustatud, eelkõige selles punktist, millised on nõuded uurimustöödele ja referaatidele. Asi on tehtud lihtsalt lugejale.

Kommentaar

Asi on Korralikust uurimistööst kaugel! Ma tean mis vahe on uurimistööl ja uurimistööl, olen isegi suhtelisi mahukaid asju kokku kirjutanud. Õnneks, tegemist on 65 aastase kehalise õpetajaga, kes ei taju seda asja. Tahab lihtsalt midagigi näha, eelistatud on ajakiri "Jalka" põhjal tehtud uurimistöö - käigu kuradile. Pole mul aega istuda kuskil raamatukogus. Õpetaja oli pmst ise minu vigastuses süüdi, nüüd käsib mingit teadust teha?

Kommentaar

Algselt postitas realreal Vaata postitust
            Kui keegi ei raatsi materjali jagada, siis palun öelge vähemalt kust saitidelt saaks võimalikult objektiivset infot.
            No ma võin sulle öelda, et siit sa ei saa ehk tõmba na. Kus na-s sa saaksid vajalikku infot ma ka ei oska.

Mitte paha pärast, aga kiire foorumi lühitutvustus sulle.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
              No ma võin sulle öelda, et siit sa ei saa ehk tõmba na. Kus na-s sa saaksid vajalikku infot ma ka ei oska.

Mitte paha pärast, aga kiire foorumi lühitutvustus sulle.
              Nojh. Kui siin sellised mehed, kelle suust tuleb ainult "tõmba na***," siis tuleb tõesti endale tõdeda, et siit foorumist ma abi ei saa. Nägemist!

Kommentaar

oleks üldine suhtumine parem, saaks abi kah, aga noh c'mon...

Kommentaar

Eesti jalgpall - siit leidsin ühe

Kommentaar

Täitsa huvitav, et uus kasutaja otsis ülesse 4 aastat vana teema, mis oli juba unustustehõlma vajunud, tegi ühe postituse ja pärast seda pole endast märku andnud.
                    Teema on ka selline, et autor on lihtsalt laisk ning loodab teiste heatahtlikusele. Ei tea, kas sellise laiskusega üldse gümnaasium sai lõpetatud?!

Kommentaar

Working...
                    X