Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJust nii.
17 riigil üle maailma on ainult 1 mängija, kes on Meistrite Liigat võitnud. Näiteks Venemaal on selleks eelpool mainitud Alenichev, Austrial on Alaba jne. Selles listis on 5 väljaspool Euroopat asuvat riiki. Nimetage need. Eriti tublid võivad nimetada ka mängijaid.
Kommentaar
-
Ma tegelikult panin pange selle küsimusega. Usaldasin oma mälu ja allikat liiga palju. Samas McCarthy, Yorke ja Bravo on ka õiged vastused. Kindlasti on nede seas ka Navas Costa Ricast.
Ühesõnaga minu pang veits.
Ma parem küsin järgmise: mille poolest on La Liga võistkondade koosseis erinev ülejäänud TOP5 liigade koosseisust?
Kommentaar
-
Sellele eripärale on raske anda vihjet nii, et säiliks pinge. Ütleme nii, et klubisid saab järjestada igatepidi. Kõige enam järjestatakse aga klubisid (ajaloolist edukust mõeldes) just selle järgi. Ning kui me vaatame kõikide liigade "antud nimekirja", siis näeme LaLiga praeguses võistkondade koosseisus midagi, mis eristab seda teiste liigade praegusest koosseisust.
Kommentaar
-
Kas Tšiilil mitte kaks venda pole võitnud - Sanchez Arsenaliga?
Ma pakun, et La Ligas pole määratud kodus kasvatatud mängijate limiiti?
e: ahsuusee ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Ma ei saa aru, mida sa pead silmas "võistkondade koosseisu" all. Kas sa pead silmas selle ajaloolise edukuse all, et LaLigas on mängimas kõige vähem erinevaid meistrid ehk suurem osa tiitlitest on teatud võistkondade vahele ära jaotunud? Või sa mõtled klubide järjestamise alla, et lõplik tabeliseis pannakse paika omavaheliste mängude tulemuste pealt? Või et kõikide võistkondade koosseisud on muudest tippliigadest selle poolest erinevad, et särginumbrid on 1-25?Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar