Algselt postitas Mõnuagent 007
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustZico?
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKes ma olen? Alustasin karjääri 1970. aastal ja tõusin selle aasta parimate sekka. Tipus püsisin terve järgmise kümnendi, aga viimane tipphetk oli 80ndate alguses, pärast seda jäin tipust kaugemale. Üritasin tagasitulekut ühel jalgpalli MM-l, kuid see lõppes mulle avamängus penalti mööda löömisega, rohkem mind suures jalgpallis ei nähtud. Abiellusin seejärel mõned korrad, jäin juuespäi autoroolis vahele ja praegu tegelen heategevusega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVihjeks võin öelda, et mõelge kõige (kuri)kuulsamate penaltieksimuste peale MM-ide ajaloos.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustEi. Otsin endiselt su kuradi veikkausliiga võitjat Marlon Harewood?
Ning lol Diana RossFino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustõige vastus
Ning lol Diana Ross
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMilline Harewoodi teine Londoni tiim oli?Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
-
Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustPanen siia järgmise
Ma olen endine kaitsja, kes on mitmekordne Hispaania liiga võitja. Ühel CL hooajal valiti mind ka parimaks kaitsjaks selles sarjas. Minu hüüdnimi on pandud ühe närilise järgi. Kes ma olen?
Kommentaar
-
mnjaa, ma esmalt mõtlesin endamisi Diana Ross ja panen trollina, aga siis sain aru, et greentext checks out.Algselt postitas Rocheteau Vaata postitustPanen siia järgmise
Ma olen endine kaitsja, kes on mitmekordne Hispaania liiga võitja. Ühel CL hooajal valiti mind ka parimaks kaitsjaks selles sarjas. Minu hüüdnimi on pandud ühe närilise järgi. Kes ma olen?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustmnjaa, ma esmalt mõtlesin endamisi Diana Ross ja panen trollina, aga siis sain aru, et greentext check out.
Fino alla fine FORZA JUVE
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar