Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Ma kasutan seega võimalust.
Öeldi, et ta mängib (jalgpalli), nagu Gardel laulab tangot. Kellest on jutt?Leave a comment:
-
-
Vihjeks niipalju, et ta tegeleb teatud ürituste organiseerimisega, ega ma ka täpselt ei tea, millega täpselt. Festivalid jne.Leave a comment:
-
"Vasha" peanäitleja Mart Müürisepp on vähemalt kunagi osalenud eesti jalgpallielus (klubi FC Kotkas) ja kindlasti on Eestis veel kümneid jalgpalliga seotud inimesi, kes ka filmimaailmas esindatud on olnud, mistõttu nii üldisele küsimusele konkreetset vastet ilma vihjeteta tõenäoliselt üsna raske pakkuda.Leave a comment:
-
Pead silmas Dmitri Skiperskit kes tõlgib vene filme eesti keelde?Leave a comment:
-
Mõlemad vastused on üpris valed, eriti esimene.
Kaalmat ma ka ei mõelnud. See töö ei ole näitlemine, aga ta on sellega ikka pikalt seotud olnud, mitte osalus ühes episoodis.
Leave a comment:
-
-
Esitan siis ühe lihtsa küsimuse: üks Eesti jalgpalliga seotud isik osaleb ka filmimaailmas. Ei hakka täpsustama, mismoodi, siis on liiga lihtne.Leave a comment:
-
Puudu oli jah Rene Buschi nimi, mille leidsin eile öösel Väikesest jalgpallipiiblist, aga arvuti oli juba puhkamas.Leave a comment:
-
rene busch tennises ja martti zupping kolmikhüpe? viimane võib ka lootusetult vale olla.Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: