Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kes ma olen? Alustasin karjääri 1970. aastal ja tõusin selle aasta parimate sekka. Tipus püsisin terve järgmise kümnendi, aga viimane tipphetk oli 80ndate alguses, pärast seda jäin tipust kaugemale. Üritasin tagasitulekut ühel jalgpalli MM-l, kuid see lõppes mulle avamängus penalti mööda löömisega, rohkem mind suures jalgpallis ei nähtud. Abiellusin seejärel mõned korrad, jäin juuespäi autoroolis vahele ja praegu tegelen heategevusega.
Minu isa koondisega MMile ei pääsenud- küll aga õnnestus tal skoorida 90ndate keskel Aafrika Rahvuste Karikas. Ma ise olen mõnevõrra edukam, sest olen saanud korra jala valgeks MMil ja näiteks skoorinud ka kaks korda Eesti koondise vastu. Kes ma olen?
Sain täna just teada, et MMide ajaloos on koguni üks jalgpallur (seekord päris jalgpallur), kes on sünnipäeval saanud punase kaardi. Et liiga kaugeks otsimiseks ei lähe, siis on ta seotud Premium League'ga, aga pole inglane.
Sain täna just teada, et MMide ajaloos on koguni üks jalgpallur (seekord päris jalgpallur), kes on sünnipäeval saanud punase kaardi. Et liiga kaugeks otsimiseks ei lähe, siis on ta seotud Premium League'ga, aga pole inglane.
Alexis Sanchez returned to form for Arsenal with a hat-trick against Leicester on Saturday and in the process became the first man to score trebles in Serie A, La Liga and the Premier League.
Ma olen endine Chelsea mängija, kes on suutnud 90-ndatel Meistrite Liigas Barcelona vastu poolajaga kübaratriki teha. Lisainfona võin mainida, et esimest korda viisin rahvuskoondise MM'ile ja jõudsin seal meeskonnaga lausa veerandfinaali. Kes ma olen?
Sheva on õige vastus. CL's hooajal 97-98 hävitati võõrsil Barcelona lausa 4-0. Kolm väravat esimesel poolajal löi Sheva ning teisel poolajal lisas ühe Rebrov.
Võibolla tollal mõtles kasutaja Sepakas Chelsea aegset Shevat?
Võibolla tollal mõtles kasutaja Sepakas Chelsea aegset Shevat?
ei, ta polnud sinna veel jõudnud. lihtsalt enne MessiRonaldo valitsusaega olid teised rindejooned ja Dinho groupied ei suutnud alla neelata 2005 Ballon d'ori tulemust. rääkimata pre-Gaucho ajaloo tundmisest.
Kommentaar