Algselt postitas szandor
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
Laksame ka ühe.
Antud eestlasest ja välismaalasest koosnev ründeduo on väheste koosmängitud minutite juures olnud erakordselt viljakas. Meie Premiumliigas mängis duo koos platsil 23 minutit ja selle jooksul suutis eestlane anda võõramaalasele väravani viinud söödu. Karikas peksid mõlemad mehed ainsas koos mängitud mängus kübara. Hiljem juba võõrsile, aga mitte välismaalase koduliigasse kolides, said mehed koos alustada kaks mängu ja ühes selles lõi võõramaalane niisamuti kübaratriki. Eestlane on saanud ka koondisesärgis jala valgeks, sellal kui välismaalasel on koondis esindamata ja mehed enam koos ühes tiimis pole.
(annab kuskilt kinni haarata?)
(ps, ma loodan, et ma kuskil midagi kahe silma vahele ei jätnud mängitud mängude osas)
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustLaksame ka ühe.
Antud eestlasest ja välismaalasest koosnev ründeduo on väheste koosmängitud minutite juures olnud erakordselt viljakas. Meie Premiumliigas mängis duo koos platsil 23 minutit ja selle jooksul suutis eestlane anda võõramaalasele väravani viinud söödu. Karikas peksid mõlemad mehed ainsas koos mängitud mängus kübara. Hiljem juba võõrsile, aga mitte välismaalase koduliigasse kolides, said mehed koos alustada kaks mängu ja ühes selles lõi võõramaalane niisamuti kübaratriki. Eestlane on saanud ka koondisesärgis jala valgeks, sellal kui välismaalasel on koondis esindamata ja mehed enam koos ühes tiimis pole.
(annab kuskilt kinni haarata?)
(ps, ma loodan, et ma kuskil midagi kahe silma vahele ei jätnud mängitud mängude osas)
Kommentaar
-
Algselt postitas rasmusw Vaata postitustÄkki Anier ja Tukiainen?
Kommentaar
-
Bolognia, San Marino ja Sassuolo peaks ülejäänud kolm klubi olema.The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Laksan ka ühe, mis lambist silma jäi
Hiljuti sai ühe riigi koondises jala valgeks üks 21. aastane ründaja. Tema isal jäi koondises kümnekonnas mängus värav löömata, aga seda edukamad on tema kaksikvendadest onud, kes mõlemad koondises väravaid löönud. Sealjuures üks onudest on siiani oma riigi parim väravalööja ja kõik kolm venda on koondise eest ka korraga platisl käinud. Mis jalgpallipere?
Kommentaar
-
Algselt postitas eika Vaata postitustLaksan ka ühe, mis lambist silma jäi
Hiljuti sai ühe riigi koondises jala valgeks üks 21. aastane ründaja. Tema isal jäi koondises kümnekonnas mängus värav löömata, aga seda edukamad on tema kaksikvendadest onud, kes mõlemad koondises väravaid löönud. Sealjuures üks onudest on siiani oma riigi parim väravalööja ja kõik kolm venda on koondise eest ka korraga platisl käinud. Mis jalgpallipere?armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar