Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Mu onu on elav googel, selle 69 aastaga on sinna kogunenud igasuguseid lampe fakte ja kuna tema selle spordipisiku kunagi mulle ilmselt süstis siis pikkade aastate jooksul on mullegi mingid lambid faktid pähe jäänud. Best party trick in 2019.Kommentaar
-
-
Aitäh!Algselt postitanud kasutaja Stok poolt
Eile varasemate aastate omi sirvides tuli mõni küll tuttav ette, aga alusetuid mitte eriti tõsiselt mõeldud väiteid ei tahaks küll teha, nii et vabandust, Illekas.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
-
Illeka küsimused EMV küsimustest küll ei tule. Võin garanteerida. See, et mõned vastused kattuvad, on paratamatu ja normaalne.
Seekord oli EMV-l näiteks kaks küsimust, mis sai Illekas viimase paari vooru jooksul just küsitud. Ei tasu otsida tonti sealt, kus seda ei ole.Pärnu JK PoseidonKommentaar
-
Ditto.Illeka küsimused EMV küsimustest küll ei tule. Võin garanteerida. See, et mõned vastused kattuvad, on paratamatu ja normaalne.
Seekord oli EMV-l näiteks kaks küsimust, mis sai Illekas viimase paari vooru jooksul just küsitud. Ei tasu otsida tonti sealt, kus seda ei ole.
Aga jah, kuna mina kisendasin lollusi, siis veelkord, tunnistan eksimust ja vabandan.Legend has it that when N'Golo Kante lost his virginity, he immediately won it back again.Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar