Paul Gascoigne peaks see inglane olema.
Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
-
Ma seda inglast ega kaht liitumisele lähedal olnud brassi välja ei nuputanud, kuid Boros on muidu olnud päris mitu Itaalias pallinud kohvimaa poega, aga sõnad nagu 'kuulus' ja 'tuntud' ajavad segadusse.
edit:Ei tulnud muidugi kohe selle peale, et Gazza ka Middlesbroughs jõudis mängida.Kommentaar
-
Ei ole, paraku. Küsitud inglane on Gazzast küll kraad väiksem tegija, kuid samas siiski löönud näiteks iluvärava Barcelonale ja Arsenali võrku koguni kübara. Koondise eest aga skoorinud pole - tõsi, ka mänge ei kogunenud tal rahvusmeeskonnas lõpuks just ülemäära palju.
edit: Boro see ei ole tõesti.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
Gascoigne, Branco ja Doriva
Ricardinho ja Roberto Carlos
Ma ei tea, kas Ricardinhot saab õigeks lugeda, ta vist liitus Boro'ga, aga ei teinud ühtki mängu kaasa.Kommentaar
-
Baptista on Itaalias, aga Arsenali hingekirjas rohkem Serie A kogemusega brasiillasi pole olnud. Gilberto da Silva Melo on küll paar mängu Interi särgis pidanud, kuid Arsenali nähtamatu seina nimi on Gilberto Aparecido da Silva ja see esimene oli nagunii Spursis.Kommentaar
-
-
khm, mitte Arsenali eest, vaid Arsenali võrku
lisaks veel, et kõik need neli brasiillast on koondises vähemalt 50 mängu pidanud ja kõik on ka skoorinud.
põhipoindi osas - lennake natuke madalamalt. vihje seegi.
edit: City ei ole õige.
ei - tippjalgpalluri karjääri on nad kõik lõpetanud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
vincent anna väike vihje veel, ma laseks edasi. Hakkasin teist korda lähedale jõudma juba, aga jälle läks putsi.Kommentaar
-
-
armastan ma headust üle kõige vihkan lolleKommentaar
-
hästi dannar jah, krt lee sharpe tuli kohe pähe, kui talent kes taandus tavasurelikuks, kahjuks sellisest klubist polnud õrna aimugi.Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar