Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Jalgpalliviktoriin
Collapse
X
-
-
-
Küsiks sellise küsimuse, mis koosneb kahest osast. Millisel mängul ja mis aastal oli suurim pealtvaatajate arv eurosarja mängul ja millisel mängul ja mis aastal oli suurim pealtvaatajate arv liigasisesel mängul (sh ka karikamängud)? Lisada juurde siis ka pealtvaatajate numbrid mõlema mängu kohta.Wij komen terug met de cup in de handsKommentaar
-
Nii see on. Lisaks veel juurde, et mõlemad rekordid tehti Glasgow Hampden Parkil, mis on tänasel päeval Śotimaa koondise ja amatöörklubi Queens Parki koduväljak. Sellised müstilised pealtvaatjanumbrid olid Glasgows eelmise sajandi esimesel poolel üsnagi tavalised ja isegi Śoti liiga rekord, mis pärineb küll Ibrox Parkilt Rangersi kodupesast on 118 000. Võrdluseks Inglise liiga suurim pealtvaatajate arv on läbi aegade on kõigest 84 ja pool tuhat Maine Roadil Man City eelmisel staadionil ja pärineb aastast 1934.Wij komen terug met de cup in de handsKommentaar
-
Christian Poulsen?Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKes on see mängija, kes on mänginud viies Euroopa tippliigas?
Võimalik, et taolisi mängijaid on rohkem kui üks, ent ma pean silmas ainult ühte konkreetset, keda vajadusel vihjetega eraldama hakkan.Kommentaar
-
Ei tea kas Türgi liigat tippliigaks saab päris pidada, kuid ehk siis John Carew? (Inglismaa, Hispaania, Itaalia, Prantsusmaa ja Türgi)Algselt postitanud kasutaja Stok pooltKes on see mängija, kes on mänginud viies Euroopa tippliigas?
Võimalik, et taolisi mängijaid on rohkem kui üks, ent ma pean silmas ainult ühte konkreetset, keda vajadusel vihjetega eraldama hakkan.Kommentaar
-
Ma ei tea ,kas on küsitud,aga kes on see mängija, kes on osalenud neljal MMil aga pole kordagi mänginud üheski MM valiktsükli mängus ?"Sometimes you look in a field and you see a cow and you think it’s a better cow than the one you’ve got in your own field. It’s a fact. But it never really works out that way." SAFKommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar