Ja veel. et see üks mäng oli eelsoojendus tähtsamale mängule, kus selgitati maailma tugevaim koondis.Eelsoojendus mäng oli FIFA rankingu abil

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Jalgpalliviktoriin

Collapse

X
- 

Selle aasta U-21 EM-l, kus selgitati selle "pronksimänguga" välja kolmandana Londoni OM-le pääseja.Algselt postitas fittiJah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.
Kommentaar
 - 

Jalgpall pärast 1992, FA cup ja muu inglise bull + Euroopa klubivutt - https://www.surveymonkey.com/s/theoptafootballquiz
Kommentaar
 - 

No küsimus oli sitt, sest selle on palju "õigeid" vastuseid. Näiteks Coppa Italias kaotasid eelmisel hooajal poolfinaalis Roma ja Milan. Ja üllatus üllatus, hiljem kohtusin ka Serie A raames omavahel.Algselt postitas StokSinu suust kõlab see ju kiitusena.
 Aga tõsi, ei olnud lihtne sõnastada nii, et kohe vastust ära ei annaks.
Vastab sinu kriteeriumidele:
1. Käesoleval sajandil toimus ühe turniiri...
2. Sel turniiril tegelikult pronksi välja ei mängita
3. poolfinaalide kaotajad sattusid ikkagi omavahel mängima. (nn. pronksimäng ei toimunud sama turniiri raames)
4. jutt käib klubijalgpallist. Minu kitsast silmaringi võib arvesse võtta ja uurida Euroopa klubijalgpalli lähemalt.
See lihtsalt selgituseks, ei taha möliseda, ega midagi. Aga no nagu sa ise aru saad, siis on sellistele tingimustele vastavaid "pronksimänge" palju ja rohkemgi veel. Et sa oleks pidanud mingeid piiranguid ja täpsustusi vast juurde lisama.
Kommentaar
 - 

Midagi selle sarnast jah, aga kuna sa vastasid Sotimaa siis ma järge sulle veel edasi ei annaAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustŠotimaa.
Tegelikult võib siin olla mingi catch, sest näiteks Eesti vutikoondis püsis ju aastatel 1940 kuni 1991 täiesti kaotuseta.
Kommentaar
 - 

Tähtis ongi see,et tegu oli Mm finaalide läbiaegade esimese väravaga,aga kuna muidu oli vastus õige,siis võid ise küsidaAlgselt postitas StokVastust ei tea, aga pildi lingist lugesin välja, et tegu on 1930. aasta MM'iga ja ilmselt on pildil Dorado löödud värav. Wikipedia avitas niipalju juurde, et esimesel poolajal mängiti Argentiina palliga, teisel poolajal Uruguay palliga ja toosama värav oli Uruguay poolt esimese poolaja ainukene. Midagi tähtsat ma selles väravas ei näe, kuivõrd Argentiina võitis poolaja 2-1.
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar