Ma pakun, et äkki eesti koondislane Martin Wank.

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Jalgpalliviktoriin

Collapse

X
- 

Õige vastus, noortest ei oma infot, pigem ei, kuna Eesti loobus pärast 1968. aastat osavõtust. Selline lihtne küsimus siis. Mõtlesin, et mida küsida oma kunagise lemmikmängija kohta.Algselt postitas Gallacher Vaata postitustTäiskasvanuna vaevalt. Noorteklassis - pakun lambist, et kolm.

Kommentaar
 - 

Kuna Roma derbi tulekul, siis midagi sealt...
Üle kolme värava (Roma ja Lazio vahelistes Serie A kohtumistes) on suutnud lüüa kaks mitteitaallast. Üks on Alexandre de Maria Brasiiliast. Kes on see teine mängija? Vihkeks niipalju, et tegemist on tegevmängijaga, kuid ei mängi hetel ei Roma ega Lazio eest.
Ei googelda!

Kommentaar
 - 

[img]vucinic alukates.jpg[/img]Algselt postitas cannuman Vaata postitustKuna Roma derbi tulekul, siis midagi sealt...
Üle kolme värava (Roma ja Lazio vahelistes Serie A kohtumistes) on suutnud lüüa kaks mitteitaallast. Üks on Alexandre de Maria Brasiiliast. Kes on see teine mängija? Vihkeks niipalju, et tegemist on tegevmängijaga, kuid ei mängi hetel ei Roma ega Lazio eest.
Ei googelda!
Mis nimega mängija on mõlemas mainitud tiimis skoori teinud?
Kommentaar
 - 

tra, ma ei oska seda küsimust formuleerida. Kes oskab ... saab järje endale. Roma derby 500, palun. Kes või mis on Amantino ja Roberto Mancini?Algselt postitas Jasper Vaata postitust[img]vucinic alukates.jpg[/img]
Mis nimega mängija on mõlemas mainitud tiimis skoori teinud?
Kommentaar
 - 

Lasen puusalt, Crespo?Algselt postitas cannuman Vaata postitustKuna Roma derbi tulekul, siis midagi sealt...
Ei googelda!
Kommentaar
 - 

Mõh? Ma juba googeldasin Arne Selmossoni välja (only player who scored in the derby both for Lazio and Roma) aga sa ju ei küsinud seda...Algselt postitas Jasper Vaata postitusttra, ma ei oska seda küsimust formuleerida. Kes oskab ... saab järje endale. Roma derby 500, palun. Kes või mis on Amantino ja Roberto Mancini?
Sinu ülesaane on selline, et mõtle küsimuse tekst, kui küsimuse vastus on Amantino ja Roberto Mancini? hahaaa
Kommentaar
 - 

Nojahnoh. Kaks meest, kellel seljale on kirjutatud Mancini on skoorinud Rooma derbys. Konks olnuks selles, et üks on Roberto ja teine Amantino.Algselt postitas cannuman Vaata postitustMõh? Ma juba googeldasin Arne Selmossoni välja (only player who scored in the derby both for Lazio and Roma) aga sa ju ei küsinud seda...
Sinu ülesaane on selline, et mõtle küsimuse tekst, kui küsimuse vastus on Amantino ja Roberto Mancini? hahaaa
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar