Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AJAKIRI EESTI JALGAPLL 2002?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ajakiri Eesti Jalgpall on juba ilmunud! Väljaandjad ja autorid Margus Luik ja Indrek Schwede.
    Jagati seda EJL ametliku teatmiku nime all klubis Bonnie ja Clyde hooaja avamisel.Minu teada said selle kõik klubide esindajad. Kuulsin poole kõrvaga , et tiraaz olla olnud üle 1000 nii , et ehk jõuavad mõned numbrid ka müüki.
    299195

Kommentaar

Orginally posted by INCE

Ajakiri Eesti Jalgpall on juba ilmunud! Väljaandjad ja autorid Margus Luik ja Indrek Schwede.
      Jagati seda EJL ametliku teatmiku nime all klubis Bonnie ja Clyde hooaja avamisel.Minu teada said selle kõik klubide esindajad. Kuulsin poole kõrvaga , et tiraaz olla olnud üle 1000 nii , et ehk jõuavad mõned numbrid ka müüki.
      Sorry võibolla väljendasin ennast valesti. Ilmunud on ajakiri Eesti Jalgpall 2002. Värvitrükis 62 lehekülge , mis sisaldavad klubide tutvustusi ja eelmise aasta koosseise, samuti värskeid pilte ja väga põhjaliku ülevaate koondise mängudest eelmisel aastal kui ka enne sõda peetud meistrikatest.
      299195

Kommentaar

ma olen näinud seda jalgpalli hooaja avamisel jagatud ajakirja, kuid eelmise aasta Eesti Jalgapll 2001 on palju parem. Lisaks sellele on avamisel jagatud ajakirjas päris palju kirja- ja trükivigu.

Kommentaar

Eeesti Jalgpall 2002

Ajakirjal pole häda midagi. Kas sa Smith oled mingi eest keele õpetaja ,et kirjavigu otsid? Ja osta saab seda enne FCF-i kodumänge hind:25.eeki Sisu on ikkagi sel aastal juba parem ,kui eelmisel. Väga vajalik minu meelest.
          FCF Forever

Kommentaar

25krooni eest on sisu nii, et tapab.Väga hea, et vaatluse all on ka eelmise iseseisvusperioodi meistrivõistlused. Ainult üks asi häirib: meeskondade tutvustamise juures korrutatakse pidevalt mänge on/ei ole võimalik vaadata internetis reaalajas.

Kommentaar

ma ei ole Eesti keele õpetaja, ei taha olla ja ei saa olema. Hind on jah parem, kui eelmine aastal, kuid ootan ikkagi ka seda Martin & Co väljalastavat ajakirja.

Kommentaar

Kaks ajakirja

Tegelikult on ikkagi kaks erinevat ajakirja:

1. EJL tehtud (Luik ja Shwede) on juba ilmunud ja jagati avamisel Bonnie ja Clydes ning nüüd müüb FCF seda ajakirja oma kodumängudel.

2. Teine ajakiri, mis eelmisel aastal ilmus nime all Eesti Jalgpall 2001 (Saveljev, Petersoo, Smutov), ei ole veel trükist tulnud.

Kommentaar

kas see teine ajakiri on vene keeles?

Kommentaar

Ikka eesti keeles, kuigi osa artikleid oli eelmine aasta ka vene keeles

Kommentaar

Isa tõi ka selle ajakirja kuskilt. Peris hea. Keeled võiks eraldi olla. MItte üks leht Vene siis Eesti
                      et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

Isa tõi ka selle ajakirja kuskilt. Peris hea. Keeled võiks eraldi olla. MItte üks leht Vene siis Eesti
                        et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

Working...
                        X