Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

ERR jalgpall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Valisime ERR Spordiportaalis 20 parimat väravat sel MM-ilt välja. Mõned hääd sooritused jäid veel väljagi. Aga pange oma TOP sinna kommentaaridesse ja koostame rahva arvamuse

Kommentaar

Forlani viiest väravast kolm on topis. Päris võimas.

Kommentaar

Jõu, miks uudisteklippe ei saa vaadata sama player'iga, millega saab vaadata ntx 'Pealtnägijat'? See eraldi aknas avanev klipike tõmbab alati mingiks ajaks arvuti kortsu + puuduvad stop/play ja kerimise võimalus.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
          Jõu, miks uudisteklippe ei saa vaadata sama player'iga, millega saab vaadata ntx 'Pealtnägijat'? See eraldi aknas avanev klipike tõmbab alati mingiks ajaks arvuti kortsu + puuduvad stop/play ja kerimise võimalus.
          ma saan aru, et räägid pealehe sport.err.ee uudistest. loodetavasti asi paraneb kuskil sügisest ja saab norm süsteemi püsti. hetkel mitmed asjaolud ja paremad võimalsud olnud Elioni serverite võimekuse taga. vähemalt nii olen aru saanud. jalkasaidil juba silverlighti läbi sai pilti edastatud. samas flash võtab ka kõvasti arvutiressurssi (näiteks youtube).

samas sellel media playerile peaks kah ikka stop ja paus ja play nupp olemas olema.

Kommentaar

Algselt postitas meesmuiste Vaata postitust
            samas sellel media playerile peaks kah ikka stop ja paus ja play nupp olemas olema.
            selge. ehk on asi siis minu arvuti settingutes vms. kunagi nägid start/stop'i ka aga nüüd on kadunud.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
            X