Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas jalkaliidu tõendit kuidagi niisama, avalduse alusel oleks ka võimalik saada? Või peab tingimata kedagi teadma? Selles suhtes, et siis oleks mul kehv lugu sest ma sealt tõepoolest kedagi ei tea. Ma võin ka püüda kedagi sealt ära osta, purk moosi peaks sobima küll. Kui ei piisa, võin maja ees kõksida kah, heal päeval tuleb ikka 20 ära!
Aga kus see feisbuuki kontor veel on? Ma otsisin fb'st "Facebook Lasnamäel" (ma elan Lasnamäel), aga seal anti vastuseks ainult artikleid peksmise ja mõrvade kohta. Kas ma saan õigesti aru, et Facebook Lasnamäel ei ela? Või peaksin fb'd ikka edasi lasnakalt otsima? Mul kuupilet on, selles suhtes pole probleemi.
Igatahes, ma tahaks väga Estonian Footballi fänniks hakata. Palun aidake. Muide, kas keegi teab ka, mida see uhke ingliskeelne väljend, Estonian Football tähendab?
Tead mina neid igasuguseid nuppe ei usalda. Viib niikuinii meesteporri peale jälle. Ma tahan ikka kohal käia, ainult nii võib kindel olla, et asi ka tehtud saab. Internett on homodele!
Oleksin tänulik, kui keegi eespool küsitud küsimustele vastust oskaks anda!
Kommentaar