Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
See un sellex et anda penalti lööjale vabadust ruumi hoogu võtta
mööblimajja tagasi koer.. loe kurast eelnevaid postitusi.. see on selelks et mängijad oleksid pallist vähemlt 9 meetri kaugusel, nagu tavalise karistuslöögi korral
See un sellex et anda penalti lööjale vabadust ruumi hoogu võtta
mööblimajja tagasi koer.. loe kurast eelnevaid postitusi.. see on selelks et mängijad oleksid pallist vähemlt 9 meetri kaugusel, nagu tavalise karistuslöögi korral
Ära seleta mina reekan seda mida minu treener ytles mulle onja
Mul ka yx kysimus reeglite kohta. Nimelt on mulle ebaselge lahtimängimise reeglid. Mõtlen keskringist. Kysimused:
1) Kas esimene pallipuude peab olema vastaste mängupoolele?
2) Kas esimene pallipuude võib olla pealelöök väravale?
3) Kas esimene pallipuute võib vahelt võtta?
Ootan vastuseid.
Mul ka yx kysimus reeglite kohta. Nimelt on mulle ebaselge lahtimängimise reeglid. Mõtlen keskringist. Kysimused:
Ootan vastuseid.
Ootan vastuseid.
1) jah
2)ei
3)vaevalt(pole kindel)
Krt, just kolmandas kyssas ma kindel polegi. Kuid mingi vend ytles mulle, et esimene puude võib olla ka pealelöök. et mingi aasta tagasi võeti uus reegel. Ajas paska?
1 palli peab mängima lahti vastaste väljakupoolele
2 jah tohib otse peale lüüa
3 vaevalt et keegi vahele jõuab sest vastased peavad kõik olema keskringist väljapool..
Ootan vastuseid.
1) jah
2)ei
3)vaevalt(pole kindel)
Kui sa ikka midagi ei tea, siis ära tule teisi eksitama. Kõigile küsimustele on vastus jah.
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
esimest pallipuudet võib küll vahelt võtta kuna mudu ei tohiks ka juu väravaht peale lööki tõrjuda või mis?
Ma ei saa üldse aru, mis põhjusel võiks siuke reegel olla, et esimest puudet ei tohi \"vahelt võtta\".
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
no ma ei n2e, kuidas tavaolukorras vastane saakski vahelt v6tta 1.s88tu , kui nad peavad niikuinii 9m/ehk 10 jardi kaugusel, v2ljaspool keskringi oma v2ljakupoolel seisma sel hetkel
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Kommentaar