Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maailma parim treener?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Dino Zoff-mees teab mis teeb ja kõik skeptikud võiks kõrvade vahele panna, et keegi pole eksimatu.
    Algselt postitas tank
    Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

[glow tcolor=kollane, fcolor=punane, size=2, strength=5]Alex Fergusson[/glow]
      Fc Uuemõisa

Kommentaar

GLENN ROEDER!!!
        Hey, Skeezix. You ain't cool. You're fuckin' chili. And chili ain't never been cool.

Kommentaar

Originally posted by financier
          Raudselt Hector Cuper, kes teeb just sitast saia nagu üks eelkõnelejaid väljendas.
          Ja mis sitast ta siis saia tegi? Interit ja Valenciat küll nüüd eriti sittadeks tiimideks ei saa nimetada ja vaevalt ka Huracani ja Mallorcat. Ainsana võibolla väikeklubi Lanus, kes Cuperi juhtimisel Conmeboli finaali jõudis,
          Ja paraku jäid Valencias tal saia sisse siiski ka rosinad lisamata, kuna La Liga's oodatud edu ju ei saavutatud ja jäädi eelmisel aastal ka CL kohast ilma. Ja kui Cuper juba Interit tüüris, viis hoopis Benitez Valnecia oodatud meistritiitlini .

Ise peaks peaks hoolimata selleaastastest "lollustest" seoses Baggioga parimaks siiski Trappatonit, kes tiitlini viinud nii Juve (4 korda) kui Interi (88/89) ja saavutanud ka Fiorentina tüüri hoides klubi viimaste aastate parimad tulemused.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

minumeelest on ka Cuper viimase aja parimaid aga ka viimase aasta Wengeri tööd peean heaks ja minevikust meeenub ka Beckenbauer isegi kui ta üldse ei taha meeeldida.

Kommentaar

Aga ma isiklikult ei saa mingit moodi sotti sellest, kuidas keegi saab Arno Pijpersit pidada suurepäraseks treeneriks.

NO TULE JUMAL APPI!!!

Kui Eesti mansasid juhendanud meestest rääkida, siis tuleb kõne alla vaid Teitur. Ja siiamaani ei saa ma aru, miks Pohlak krdi mynn ta Norrasse (ehk perse) saatis.
              Hey, Skeezix. You ain't cool. You're fuckin' chili. And chili ain't never been cool.

Kommentaar

Minu arust on ToppMöller väga kõva tegija. See aasta küll midagi ei võitnud, aga selliste meeste kohta jõudis väga kaugele. Alex Fergusson on praegu küll kehv tegija kuna selliste meestega eisaavutanud midagi. Oleks Toppmölleril sellised mehed oleks nad maailma karmim klubi.

Kommentaar

Replying to Topic \'Maailma parim treener?\'

valery lobanovski

Kommentaar

V2ga mage nali, mixer.
                    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                    The Special One

Kommentaar

Miks mage nali? Minu arust on ka Lobanovski üks läbi aegade parimaid. See, et mees ona manalateed läinud, ei tähenda ju koheselt veel seda, et ta kadunud vend igasugustest lemmikute hulgast oleks.

Kuigi mixeri, nojah, ma parem ei ütle
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Jah, ka mina hindan teda, ent teema on siiski nagu praeguse hetke parima yle. Lobanovski juhatab aga juba yle aasta v2gesid taevastel palliplatsidel.
                        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                        The Special One

Kommentaar

No, mis vaidleja mina olen, kuid ei teema nimi ega esimene postitus ega ka kõik ülejäänud postitused ei räägi ainult HETKE paremat. Pakutakse ka läbi aegade isikuid. Ja seega sobib Valeri küll ja küll.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Ise ensesest toetan kah Lobanovski varianti - oli, on ja jääb . Samas mikseri puhul tekib kysimus, kas ta teab yldse, et Lobanovski on manala teed läinud.

Hetke parima yle see teema kindlasti pole.

Kommentaar

Oh Ferguson ja Milutinovic ikka vist.

Kommentaar

Originally posted by Devil

Ise ensesest toetan kah Lobanovski varianti - oli, on ja jääb . Samas mikseri puhul tekib kysimus, kas ta teab yldse, et Lobanovski on manala teed läinud.

Hetke parima yle see teema kindlasti pole.

jah tean küll et Lobanovski on kahjuks meie hulgast lahkunud

Kommentaar

Working...
                                X