Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Freestyle football

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Freestyle football

Selleks, et ka freestyli siin foorumis elus hoida:
    Vaadake, kommenteerige, jagage...

pallur

Lisaks siis teaser klipi ka...

pallur

Kommentaar

Midagi uuemat, midagi huvitavamat...

pallur

Kommentaar

Äge video.

Kui hea sa oled oma oskuste kasutamises suures mängus? Võid täitsa ausalt öelda, mis liigataseme sa enda arust välja mängiksid ning mis su puudusteks suurel väljakul jääks.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
          Äge video.

Kui hea sa oled oma oskuste kasutamises suures mängus? Võid täitsa ausalt öelda, mis liigataseme sa enda arust välja mängiksid ning mis su puudusteks suurel väljakul jääks.
          Täiesti mõttetu vend, jalgpalli mängimise jätsin pooleli 2009, kui tegin oma viimase mängu murul. Mulle pole kunagi meeldinud murul jalgpalli mängida. Mulle meeldis väikeste söötude lükkamine ja üldse selline tehnilisem mäng. Suveti ei jõudnud ma ära oodata millal taaskord saali minna saab või kui sõbrad mängima kutsusid ja ütlesid, et tule, sinuga koos on 10 ja saame üle väljaku lasta, jätsin ma alati minemata. Kui meid oli kokku 4-6 olin alati käpp, sest siis mängisime väikesel väljakul. Eelmisel aastal mängisin jalgpalli 2 korda, ühkorra kunstmuruväljakul väljas - ei osanud ma pikki passe anda egas midagi, ja teine kord oli saalis - ei olnud söötudes enam sellist teravust ega oskust jooksupeale mängida. Kui jalgpalli mängimise lõpetasin, mängisin U17 Eliitliigad ja meeste arvestuses 3 liigat kui ei eksi. Pole nende liigadega väga kursis, kuigi TTÜs olen saanud 3-elt kolmanda liiga võistkonnalt kutseid, alati olen mõistagi loobunud. Jalgpalli meeldib ainult vaadata

pallur

Kommentaar

Aga nt saalikoondisesse pürgimine ei oleks motiveeriv?
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
              Aga nt saalikoondisesse pürgimine ei oleks motiveeriv?
              Hilja juba. Kui ma jalgpalli mängimise lõpetasin (tegelikult olin siis juba freestyle 1,5 aastat keldris ajaveetmiseks kütnud) oli kangem soov tänavat mängima hakata, paraku ei olnud keegi sellest väga huvitatud ja nii jäigi freestyle. Seda otsust ma ei kahetse.

pallur

Kommentaar

Algselt postitas -pallur Vaata postitust
                Hilja juba. Kui ma jalgpalli mängimise lõpetasin (tegelikult olin siis juba freestyle 1,5 aastat keldris ajaveetmiseks kütnud) oli kangem soov tänavat mängima hakata, paraku ei olnud keegi sellest väga huvitatud ja nii jäigi freestyle. Seda otsust ma ei kahetse.

pallur
                Okei, khuul, edu!

Kommentaar

see video liiga hea !
                  keep going

Kommentaar

Eelmises videos siis tutvustasin TRONi, nüüdseks sellega juba ka esinemisi tehtud. Siin üks viimaseid.

Hea, halb? Igasugune kriitika oodatud, kuna eesmärk on saada paremaks

pallur

Kommentaar

pimedas Troni kasutades tekib mulje nagu mõni ninja võib palli täpselt vajaliku koha peale panna/hoida ja see rikub elamuse ära. valges tuleb skill paremini esile imo. pane lingid video kirjeldusse ka youtube's, siis ei pea huvilised neid ise trükkima.
                      jokers to the right
                      clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                      X