Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

gpro

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

gpro

Grand Prix Racing Online on tasuta veebipõhine mootorispordi majandamise mäng, kus sa saad meeskonna üle täieliku kontrolli. Alustades tavalise autoga ning üritades võita sõite ja jõuda kõrgeima klassi tippu, võites Elite tiitli.

Nagu Vormel 1 või mingi muu mootorisport, sa pead töötama kõvasti, et selles majandamise mängus edu saavutada. Siin on mitmeid asju, mille eest sa pead hoolitsema, nagu näiteks sõitja ja tehnilise direktori palkamine, auto seadistamine kvalifikatsiooniks ja sõiduks, personali ja abivahendite majandamine, sponsoritega läbirääkimiste pidamine ja kõike muud peale selle.

Siin on 17 sõitu igal hooajal, kaks sõitu nädalas ning sul kulub ainult tund iga nädal, et oma meeskonda majandada. Kuid nagu kõikide asjadega, mida rohkem sa panustad, seda rohkem saad ka tagasi. See lisa panus, mida sa teed sõitja valimisele või auto seadistamisele võib saada määravaks edutamisel ning langemisel.

Sul on võimalus jälgida sõitu otse ning nautida jutukas vestlemist teiste mängijatega sinu grupist ning teistest gruppidest, vaata kuidas su sõitja iga sõit edeneb ning otsusta, milline on antud ilma parim strateegia sinu sõitja jaoks. Sa saad asutada tiime koos oma sõpradega või mängijatega kogu tervest maailmast, üritades võita tiimide tiitlit. Kõike seda saab teha igal ajal lihtsalt browseri abil sinu kodus või tööl! Siin pole vaja midagi alla tirida.

GPRO on pidevalt arenev ning me oleme avatud kõigile ettepanekutele, mida meie mängijad teevad. Seda saab teha meie enda foorumis või siis kasuta selleks privaatsete kirjade süsteemi. Siin on pidevalt mängijad online, kes loevad su mõtteid ning jagavad oma arvamusi kõige kohta, meil on olemas isegi oma F1 foorum!

Kui sa oled suur F1 ja mootorispordi fänn, tahad olla osa suurepärasest sõbralikust kogukonnast, naudid F1 sõitude arutelu koos inimestega tervest maailmast ning sulle meeldib majandamine ja mitmekesi mängimine, siis liitu nüüd (tasuta) ning saa osa suurepärasest mängust!

Mängisin, sellest oli mul ka eelmine kasutajanimi :P Umbes 3-4 hooaega mängisin, viimase hooaja algus läks hästi, tulin 4. kohale esimeses sõidus, aga peale seda läks midagi nässu ja sinna paika see ka jäi, ei viitsinud enam korda ajada, las GPRO blokeerib praeguse kasutaja ära, siis saan uue teha ja vb hakkan uuesti mängima

Kommentaar

Algselt postitas Gert700 Vaata postitust
      Mängisin, sellest oli mul ka eelmine kasutajanimi :P Umbes 3-4 hooaega mängisin, viimase hooaja algus läks hästi, tulin 4. kohale esimeses sõidus, aga peale seda läks midagi nässu ja sinna paika see ka jäi, ei viitsinud enam korda ajada, las GPRO blokeerib praeguse kasutaja ära, siis saan uue teha ja vb hakkan uuesti mängima
      sa saad sama kasutajaga ka uuesti alustada........soovitan kindlasti kõigile ja kui liitute eesti gpro foorumiga, siis sealt saab ka abi taktikaga.

Kommentaar

Algselt postitas poldake Vaata postitust
        sa saad sama kasutajaga ka uuesti alustada........soovitan kindlasti kõigile ja kui liitute eesti gpro foorumiga, siis sealt saab ka abi taktikaga.
        Tean, aga ma saan alustada uuesti alles pärast 3ndat sõitu ning enne 14ndat sõitu sellel hooajal.

Kommentaar

proovisin seda, peale seda sain banni kui mul sõber enda kasutajaga minu arvutist sisse logis, gpro väitis et mul on 2 kasutajat -.-

Kommentaar

Nad võiksid vahest IP'sid ka jälgida

Kommentaar

kas keegi hetkel ka seda mängib.

Kommentaar

Vahest käin sees. Mul meeskonnas üks meeskonnaliige ei võistelnud mingi 5-10 sõitu, saadeti kiri, et kui kohe uuesti mängima ei hakka, visatakse välja meeskonnast, mul umbes samamoodi - 5-10 sõitu pole sõitnud, arvasin, et olen juba ammu välja kickitud või siis hunnik hoiatuskirju saadetud, aga ei, saadeti hoopis sünnipäevaõnnitlus

Kommentaar

kohe kohe on hooaeg lõppemas, nii et parim aeg liitumiseks ja uueks hooajaks valmistuda.

Kommentaar

Tahan ruttu oma sitast sõitjast lahti saada ja mingi korralik osta

Kommentaar

Tahan ruttu oma sitast sõitjast lahti saada ja mingi korralik osta
                      kui sa oled rookies ja jääd sinna, siis õige aeg sõitjat vahetada. ma gpro supporter ja võin sul aidata head sõitjat otsida kui tahad.
                      ütle milliste näitajatega see sõitja olema peab. mis nimega sa gpro oled või kui ei taha nime siin avalikult õelda, siis ütle grupp ja ma leian sind ka selle abil.

Kommentaar

Sõitjal ei pea mingid ulme näitajad olema, aga lihtsalt tahaks konkurentsis püsida

Kommentaar

Sõitjal ei pea mingid ulme näitajad olema, aga lihtsalt tahaks konkurentsis püsida
                          kas sa oled rookie 102 s. kui jah, siis ma saadan sulle gpro sse postkasti millalgi mõned sõitjad, kelle vahel sa saad valida.

Kommentaar

Olen.

Kommentaar

mängus on esindatud 134 riiki ja eesti hetkel 13. liitu ja aita eesti tippu.registreedida saab siin http://www.gpro.net/?id=219283
                              # Nation Season points Last race points Managers Avg pts/manager/race Trophies
                              1. Poland 1,114.4 395.8 1235 0.39 x 11
                              2. Hungary 797.2 268.8 1254 0.29 None
                              3. England 701.4 220.2 837 0.36 x 4
                              4. Brazil 678.8 243.4 1328 0.29 None
                              5. Russia 534.0 177.2 556 0.41 None
                              6. Lithuania 456.4 154.2 420 0.49 x 8
                              7. Romania 368.2 116.0 472 0.33 None
                              8. Italy 364.4 126.6 554 0.32 None
                              9. Portugal 356.8 124.6 407 0.38 None
                              10. Finland 325.2 90.6 339 0.39 x 2
                              11. Spain 291.4 94.2 350 0.34 None
                              12. USA 259.0 78.4 295 0.38 None