mul selline probleem et mul editor ei tööta. keegi oskab aitada?
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Football Manager 2012
Collapse
X
-
Kuidas see välja peaks nägema? Olen proovinud küll, aga ei tajuAlgselt postitas hheipss Vaata postitustKeegi network/online mängu ei viitsi teha ?
Kommentaar
-
Ma oleksin nõus proovima küll. Football Manager 2010 näiteks sai väga sagedasti paari sõbraga internetis mängitud, meil oli ikka üsna põnev.Algselt postitas hheipss Vaata postitustKeegi network/online mängu ei viitsi teha ?
Kommentaar
-
Ega siin midagi väga erilist ei olegi, põhiline on see, et sul oleks kindlasti Steami kaudu tõmmatud uusim (12.2.0 - parandage mind, kui ma eksin) update peal. Aga mis seal ikka, algusmenüüst "join network game" ja kui nii mängu ei leia, siis all paremal nurgas on "join other server" ning seal saab juba konkreetse serveri nime järgi üles otsida. Vähemalt 2010 oli kõige mõttekam mängida FM'i läbi Hamachi programmi, mis tekitab siis nö tehisserveri nende vahel, kes seda programmi omavad.Algselt postitas Cesc Vaata postitustNõus, kui ära seletaksite kuidas see online värk käib.
Hetkene nimekiri:
1) hheips
2) MarttiH
3) cesc
4) Jose
Kas teile oleks okei, kui edasine arutelu (Hamachi, missugune liiga, missugused meeskonnad, updated, jne) toimuks näiteks MSN'is?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar