Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Euro2012 Fantasy

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Euro2012 Fantasy

McDonald´s sponsoreerib huvilisi.

Classic: 315437-78117
    H2H: 315437-78163

Hüppasin pardale.

Kommentaar

Proovin ka ära.

Kommentaar

Keegi viitsib seletada kuidas ja mis? Tahaks ka ära proovida aga ei jaga biiti.

Kommentaar

premmi fantasys sai ka soccerneti liigas kaasa löödud, liitusin siia ka ikka.

Algselt postitas zelee Vaata postitust
          Keegi viitsib selletada kuidas ja mis? Tahaks ka ära proovida aga ei jaga biiti.
          Põhimõtteliselt logid kas mõne sotsiaalvõrgustiku kasutajaga sisse (facebook nt.) või teed kasutaja. Peale seda on enam-vähem ette ära näidatud mida tegema pead, valid tiimi antud rahaühiku eest ja nimetad tiimi ning kõike muud. kui kasutaja valmis, valid punaselt menüüribalt "leagues" ja "join league" sealt alt, paned kas classic league või h2h (oleneb kumba tahad mängida, koodid üleval antud) ning siis kas private/public.. see soccerneti oma peaks olema private. paned koodi sisse ja siis liitud liigaga. ma selle fantasyga pole kursis, kuidas transfereid teha saab ja missuguses hulgas. küll keegi teadjam seletab!

classic league on tavaline liiga, see juhib, kellel kõige rohkem punkte.
          h2h liiga on nagu jalkaliigades, iga nädal erineva vastasega vastamisi ja siis võidu korral 3p tabelisse, viigi korral 1p ning kaotuse korral ei saa mitte midagi.

Kommentaar

Hüppan ka pardale, samas võite minu classicuga ka liituda palun! Mida rohkem seda uhkem ja põnevam!
            Kood on: 141477-33198
            Manchester United Forever

Kommentaar

Algselt postitas zelee Vaata postitust
              Keegi viitsib selletada kuidas ja mis? Tahaks ka ära proovida aga ei jaga biiti.
              Siit saad uurida, kasutajaks teha ja ka liigadega nende antud koodidega liituda!
              Manchester United Forever

Kommentaar

Hüppasin pardale

Kommentaar

Mul see H2H liiga kood ei funka, ei saa aru milles kala. Teistel toimis?
                  Joga Bonito!!!

Kommentaar

Algselt postitas daywalker Vaata postitust
                    Mul see H2H liiga kood ei funka, ei saa aru milles kala. Teistel toimis?
                    Toimis, vaata, et kopides "speissi" lõppu ei jäta vms.

Kommentaar

Algselt postitas Andres. Vaata postitust
                      Toimis, vaata, et kopides "speissi" lõppu ei jäta vms.
                      afkoors, selles viga oligi. Thänks!
                      Joga Bonito!!!

Kommentaar

Neuer
                        Jordi Alba, Papadopoulos, Maggio
                        N. De Jong, Özil, Modric, Cabaye
                        Lewandowski, Arshavin, van Persie

Akinfeev, Abate, Polanski, Olsson

Kommentaar

Liitusin kah, esimene kord mängida fantasy't. Vaatab, mis saab!
                          Algselt postitas fitti
                          Jah. 8-2, mu vanad ja noored mankusõbrad. Kirjutage see skoor oma naabri uksele, kraapige homme hommikul trolli-istmesse, twiitige ja sheerige. Keegi ei tohi jääda teadmata, missugusele grandioossele tagantvõtule kunagine suurklubi täna viidi.

Kommentaar

Working...
                          X