Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantasy Champions League 2012/2013

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Millal mänguskoorid tulla võivad?

Kommentaar

Ja üleüldse võiks siia üle kolida. Oleks ehk mugavam kui meilitsi?

Kommentaar

Skoorid olemas, saadan lähiajal laiali ka!

Edit: Tulemused on saadetud mailile!

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
          Ja üleüldse võiks siia üle kolida. Oleks ehk mugavam kui meilitsi?
          Siin võib päris suureks läbuks nii minna, aga muidu poleks minul selle vastu isegi midagi - siia saab lineupid kirja panna mida näevad siis kõik mitte ainult vastane. lingid tabelite kohta saan ka siia visata niiet juhul kui enamusele sobib, siis võib minupoolest vabalt asja siia üle kolida.

Kommentaar

Minul pole vahet.
            The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Ma pooldaks siin foorumis kirjutamist.

Kommentaar

Mul huvitav alagrupp, Heavy Polysick (kes live draftis ei osalenudki) ja 2 teist, keda märkasin mitu korda eksimas valikuga (positsioon või kordus).

Kommentaar

Mul aga vist raskeim. Kui mälu ei peta, siis omasid vastased valikuid 1,2 ja 3? mul aga 13. Tuleb raske võitlus ning nagu esimene voor näitas, siis tihedad nädalad.

Kommentaar

nja hassan sul oli tegemist natukene ka kindlasti ebaõnnega, kuna kui tihti Carrick ikka väravaid lööb? ja vastane oli kodus ka muidugi, mis andis talle 2 punkti juurde (mis tegelt on tasavägise mängu juures väga palju ikka)!!

Kommentaar

Üsna vinge algus on mul olnud, mõlemad mängud 0:0 viik.
                      Ela ja tunne, et elad
                      see on kõige lihtsam
                      filosoofia, mis toimib
                      sule silmad ära vaata
                      tagasi, hinga sügavalt ja
                      hüppa üle iseenda varju
                      tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                        Üsna vinge algus on mul olnud, mõlemad mängud 0:0 viik.
                        Väga vinge algus tõesti!
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
                          Väga vinge algus tõesti!
                          Noh, kui mina võidu saan enda sita pealt roogitud meeskonnaga, siis mulle täitsa meeldib.

Kommentaar

See mäng tundus mulle lahe. Aga see et minu mängija annab väravale söödu telepildis mida mina näen, uefa CL mänguraport loeb selle sööduks. Uefa fantasy loeb selle sööduks, aga fantagazetta poisid sööduks ei pea ning mina olen punktist ilma. Vot see on üks tõsiselt imelik asi?????????

Kommentaar

Algselt postitas hassan74 Vaata postitust
                              See mäng tundus mulle lahe. Aga see et minu mängija annab väravale söödu telepildis mida mina näen, uefa CL mänguraport loeb selle sööduks. Uefa fantasy loeb selle sööduks, aga fantagazetta poisid sööduks ei pea ning mina olen punktist ilma. Vot see on üks tõsiselt imelik asi?????????
                              Duubeldan!

Kommentaar

Mis ma oskan öelda..tegelt peaks selle fantagazzetta fantasyga väravaid ja kaarte ka vastavalt nende statistikale lugema, aga võtsin otsuse vastu ja lähtun nende puhul uefa'st.
                                Järgmine hooaeg peab äkki sööte ka uefa.com'st võtma hakkama, kui nad neid avaldavad. Ma ei ole eelmistel aastatel neid uefa raporteid nii uurinud, et näha, et seal ka söödud iga mängu kohta kirjas.

hassanile - see sööt ei jätnud sind siiski punktist ilma, ma olin unustanud Barca meeste kaardid ja väravad statistikasse lisada ning Busquetsi punane nullis see "kaotatud" söödu. Kaotasid värava antud juhul..

Kommentaar

Working...
                                X