Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
3x ATL 3x CHI ei pannud tähelegi, et niimoodi juhtus. Võimalused on head.
Enivei. Kiidaks 17. valinud meeskonda, kes kolm raundi järjest luges mu mõtteid. Ma mõtlesin, et olen jube geenius ja saan raundis ilge steali, aga järjest üks ja sama vend draftis tüüpe, keda jälgisin kogu oma wait turni - Gibson, Lamb ja Adams. Trade?
Täname ja hea et kellelegi mu vailikud meeldisid...adamsi pick oli vast liiga vara eks aeg näitab mis mehega tegu...trade osas oleks ilgelt PG vaja kuna neid mul aint üks ja see ka pingi vend...aga vaatan sul ka suht sama seis...kui just adamsi teague swapi teha ei taha
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar