KESKLINNA KAABAKAD annavad oma elumärgi. sign me up! kris.do@mail.ee
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Esiliiga 2013/2014
Collapse
X
-
UPDATE 30.09!!
Liiga aadress: http://basketball.fantasysports.yaho...efnba_esiliiga
LIIGA KOOS 20 meeskonda liitunud.
4. Lihula MKP
5. FC And One
6. Jüri Masters
7. GunsnRoses
8. Kesklinna Kaabakad
9. BC Fastbreak
10. Kosmos
12. Poopheads
13. Fat Mexicans
14. GHOSTERS
15. Laagri Snixel
16. Tartu Bioinfo
17. Spordi Magic
18. Tartu MadKorn
19. Männiku Uskumatud
20. Külatanuma Dünamo
* Laagri MDE
** 268-puriintrioon
** BC Patas
** Silverman Basket
/*/ Kohila Kolvid Loobus
Reeglistiku muudatusi jms. arutab siis, kui liiga koos.
Kommentaar
-
Erilist vahet pole vist. Siin on see hea asi, et Meistiliiga või mõne muu liiga asjapulk saab sõna sekka öelda või kogemust jagada.Algselt postitas apatas Vaata postitustLiiga on nüüd koos, kas küsimusi drafti aja ja võimalike reeglite muudatuste kohta hakkame arutama siin või hoopis liiga Message Boardil?
Keegi võiks Meistrika vendadelt uurida, kuidas rakendati eelmisel hooajal lotokomponendi pärssimisreeglit. Ehk, millised muudatused tehti schedules.
Omalt poolt sooviksin, et keegi hakkaks co-commishiks. Enamuse asju ajan tõenäoliselt ise ära, aga vajalik oleks keegi, kes raha kogub( Mulle võõras raha ei meeldi.) ja ehk veel mõnikord üht-teist liigutada.
Kommentaar
-
leige huvi tõttu tundub see ühel päeval tegemine hetkel küll väga vähetõenäoline.Algselt postitas werty777 Vaata postitustMeistriliiga foorumist liikus läbi mõte, et teha mõlemad, kokkutulek ja draft ühel päeval.
Kommentaar
-
mulle sobibAlgselt postitas jass7 Vaata postitust25.okt - Reede - kell 20.00/21.00 - Draft ?
26.okt - Laupäev - fantasymaailma kokkutulek ?
FC And One
Kommentaar
-
Algselt postitas jass7 Vaata postitust25.okt - Reede - kell 20.00/21.00 - Draft ?
FC And One
+1
Laagri MDE
Kommentaar
-
Täpselt nii peaks selle asja tegema ära. MA küll näen nüüd et olen 26ndal tööl õhtul, aga no selle asja ajame jutti ära.Algselt postitas jass7 Vaata postitust25.okt - Reede - kell 20.00/21.00 - Draft ?
FC And One
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar