Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Football Manager 2015

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kohendasin Eesti liiga faili natuke. Nüüd peaks näiteks karikad töötama. Ainuke erinevus päris maailmaga on, et Eesti karikas on suvel, mitte sügis-kevadel.

www.playmaker.ee

Kommentaar

juhtus nii

Kommentaar

Oskab keegi aidata, enne oli mul see editor olemas aga enam ma seda faili ei leia. Mis peaks tegema, ka uuesti installimine ei aita ja on Originaalmäng.

Kommentaar

Võib vist rahule jääda.

Kommentaar

Tarvaga tõusin meistriliigasse ning panin karika kinni. Nüüd teine hooaeg sain esimesest legist edasi Euroopas.

Eks õnne oli ka omajagu loool.jpg

Kommentaar

Vastu tuli IFK Göteburg. Ma semi-pro sats vastas täisprofessionaalid. Esimene mäng võõrsil võitsid nad 1-0. Kodus jäime 1-0 taha, siis Lipin tegi 1-1 ja Vastšuk kelle sain tasuta Readingust lõi 2-1. Üht väravat oli veel vaja, läksin riskima, aga kahjuks Göteburg suutis ise värava lüüa. Ootan EL vastast, mõnusad 500k kukkus vähemalt CL runi eest.

Kommentaar

@Sarvik

Kas oled proovinud ka professionaalset staatust küsida juhtkonnalt? Mul läheb Pärnuga neljas hooaeg, esimesel tuli karikas ja kahel järgmisel tiitel. Raha nagu on, aga chairman Piiroja profiks pööramisest ei taha kuuldagi. Samuti scouting range'i ei taheta suurendada lasta, kuigi vahendeid nagu peaks olema. Mõnele positsioonile oleks välismaalt tuge vaja, et ka Euroopas läbi lüüa, praegu on meeskonnas ainult mõned Sillamäe või Kalju poolt Eestisse toodud mehed.

Euroopas nii suurt edu pole veel saavutanud. Esimesel aastal Euroopa Liigas kolmandasse ringi ja seal napp kaotus kreeklastele, eelmisel aastal CL'i teises voorus Kopenhageniga kodus 0-0 ja võõrsilt kaotus.

Algkooseis praegu selline:
                Igonen;
                Pikk-Õunap-Jahhimovitš-Kulinitš;
                Lähdesmäki-Kübar;
                Saliste-Gussev-Kimbaloula;
                Kvasov;

Algsest meeskonnast on alles vaid Anton Issakov, kes sekkub tihti pingilt ja lööb päris palju.

Kommentaar

Nii saime palju häid oste ja oleme professionaalid viimaks.

Vastsuk on ees loom. Uus hooaeg hakkas ja superkarikas loputasime Florat 5-1. Vastsuk lõi 3 + õhuvõitluses täielik kuningas. Ostsin ründavaks poolikuks ühe sloveeni ja paremale äärde brassi ning kõvasti ukrainlaseid. Hetkel toidab.

Sats selline sulgudes varumehed

Meerits (Smishko)
                  Jääger (Kulinitš) Õunap (Juhkam) Karamushka (K.Saar) Pikk
                  Oolo (Irie) Spchyka (Trasberg)
                  Mateus (Lipin, Aunapuu) Zivec (Kuokkanen, Araujo) Ljaš (Begralashvili)
                  Vastsuk (Jasper, Monakov)

Laenule läksid Paju, Tekko, Issakov ja üks ukrainlane veel. Osad vennad täitsa tundmatud nimed, aga ülihästi panevad. Koondises ka mingi lambivennad osad. Käit näiteks Liverpoolis, aga koondisesse ei saanud + Klavan Marseilles mängides ka ei saa.

Satsist igast nimesid läbi käinud muidu Martõnov, Šisov siis see Santose ukrainlane

Kommentaar

Algselt postitas Sarvik Vaata postitust
                    Käit näiteks Liverpoolis
                    Screenshotte paluks.

Kommentaar

kas kuskil on uuemat patchi ka kus eesti liiga

Kommentaar

Ehk on kellelgi neid logosi ja vorme jagada? Antud lingid ei tööta enam.

Algselt postitas LeeMarx Vaata postitust

Kommentaar

Mul on ML-ELB särgid veel alles, logod olen kahjuks FM16 jaoks ümber töödelnud ja ei salvestanud enne FM15 jaoks eraldi ära. :/

Kommentaar

Working...
                          X