Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
2004/05 hooajal :
Guayre Villareal \'B\'-st. 5M£ SC, mängib mul \'poolis oweni taga nn. teist ründajat ehk pmst AMC positsiooni, keskmine on 7,85 poole hooaja peal.
Johan Absalonsen Bröndbyst, 2,2M£ maksin, AM/F L/R. hetkel 19a, aga parim sõõduandja meeskonnas, rating 7,33.
John Welsh, liverpooli reservidest, DMRC. hetkel küll suht jonni täis, sest ma ei müünud teda real madridi, aga reiting sellele vaatamata üle 7. maksab 2M, pakutud seni enim 5M.
rubriigist \'ei soovita!\' - Robert Earnshaw, Cardiff, FLC. tee mis tahad, aga antud võiamlusi ära ei kasuta! panin ta treeningusse rohkem \'heading\' ja \'finishing\', saab näha, kas asi muutub paremuse poole.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
alustan siis oma supermeestega
1. caleb folan sittade näitajatega superklassi ründaja, minu meeskonnas on juba üle 10 aasta ainult lammutanud. iga hooaeg kuskil 20 kolli.
2. chiri natuke hiljem astub areenile
esimene hooaeg minu klubis 8 korda man of the macth ja reiting oli kuskil 8 ringis, mängib poolkaitses, kuigi on kaitsjaks märgitud.
3. JOHN WARD maailma parim parem äär peaks ütlema.
tasuta sain, saab 7 tonni naeltes palka.
esimene hooaeg 23 kolli, 15 söötu, ja 15 korda man of the match, inglise liiga parim mängija. areeni astus mul alles 2013/2014, aga enne mängis cristal palaces vist.
Keegi võiks soovitada häid mängijaid keda saaks tasuta, nimelt hakkasin mängima Conference\'is mängiva Dag and Red\'iga ja noh nende transfer budget on 130 000 eurot ning tahaks teada siis keda saaks selle raha eest ja ka free transferina!
Keegi võiks soovitada häid mängijaid keda saaks tasuta, nimelt hakkasin mängima Conference\'is mängiva Dag and Red\'iga ja noh nende transfer budget on 130 000 eurot ning tahaks teada siis keda saaks selle raha eest ja ka free transferina!
Tänud!!
äkki räägid kõigepealt mis CM-i sa tegema hakkasid?
Lionel Morgan, Tom Williamson, Andrew Wright, Paul Mcmanus, Ishmail Yakabu, Alan Moogan, Nick Henry, Alan Bell, Shaun Allaway, Stephen Schumacher. Sõltuvalt versioonist/updeidist võivad need mängijad olla vabaagendid või väga odavad.
CM 00/01 on siuke Rootslane nagu Peter Waattovaara, kes mängib kuskil Rootsi mudaliigas, ning saab £10k kätte. Kui teda treenida mõned aastad, siis varsti hakkab kõigile väravaid taguma.
Iga kord, kui ma olen 00/01 mängind, müüakse ta kõigepealt Rootsi kõrgliigasse, ning sealt mõne aasta pärast Euroopa tippklubisse.
Kommentaar