Algselt postitas dwideng
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti FNBA Meistriliiga 2015/16
Collapse
X
-
Muidu pühapäeva õhtu sobiks, aga mul on trenn 19.30ni ja jõuan koju napilt enne 20. Seega kõige varem saaks alustada kell 20. Sama graafik peaks olema ka FC And One võistkonnalAlgselt postitas babyshaq Vaata postitustKas drafti ajaks 25. okt. õhtu sobib kõigile? Pakkuge välja ka sobivaim kellaaeg.
Kommentaar
-
Vaatan, et sellest aastast on ka Yahoo's tekitatud IL-positsiooni võimalus nagu näiteks ESPNis on kogu aeg olnud. Tõenäoliselt peaks selles osas midagi omavahel kokku leppima. Minu ettepanek oleks esialgu seline, et seda IL-positsiooni liiga managerid kasutada ei tohi ning jätkame sarnaselt varasemaga Boardil IL-listi pidamist. Kuna liiga pole veel avatud, siis kahjuks ei saa veel vaadata, milline see il-positsioon välja näeb ja kuidas ta tehniliselt toimib. Teiste arvamused?
Kommentaar
-
selle Yahoo ILi reegleid ma otseselt kuskilt ei leidnud , aga tõenäoliselt on sinna võimalik meest paigutada juba kohe pärast mehe lisamist yahoo enda vigaste nimekirja. Et kas siis minna edasi 5 mängu reegliga või lähtuda Yahoo enda reeglitest ja ainult phe mehe IList ja selle kohesest kasutamisest. kindlasti on Yahoo enda ILi kasutamine commishi tööd oluliselt hõlbustavAlgselt postitas jaak20 Vaata postitustEsimese emotsioonina pooldaks ka seda Yahoo IL kohta.
Drafti ajaks annan oma hääle 23.10 kell 20:00.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar