Kes iganes Werner+Auba for Martial+Phillips vahetusettepaneku tegi, ma oleks ainult Werner for Phillipsiga nõus. Tundub, et pole tõsine vigastus ja mul ründesse üks mõte on...
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
Algselt postitas moya Vaata postitustJärgmises voorus on Man Cityl, Evertonil, Burnley'l ja Fulhamil kaks mängu, nii et sellest lähtudes annab mängijate valikuga oma võiduvõimalusi kindlasti suurendada, eriti kui on pingimehi, kellest ei ole kahju loobuda (nagu nt Dier, Holding, Zouma?)see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMillepärast FT sel hooajal ei näita, kui mõnel satsil on kaks mängu?
Tegelikult kuna tulemas on veel mitmeid topeltvoore ja pooltühje voore, siis mul oleks vist mõttekas riputada liiga esilehele vastavasisulisi teateid.
Kommentaar
-
Algselt postitas moya Vaata postitustseda saab vaadata team roster>schedule - period alt. Aga jah, live scoringus võiks see olla märksa konkreetsemalt välja toodud kui vaid players/minutes remaining tiimi nime all.
tegelikult kuna tulemas on veel mitmeid topeltvoore ja pooltühje voore, siis mul oleks vist mõttekas riputada liiga esilehele vastavasisulisi teateid.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMillepärast FT sel hooajal ei näita, kui mõnel satsil on kaks mängu?
Kommentaar
-
Eks seal vaja vaadata, kelle vastu need mängud on. Teinekord mõnele mängijale, klubile mõni sats istub lihtsalt. Teine asi on veel muidugi see, et kui vaatad kalendrit ette (kusagil tabeli keskel olles ma sellega ei tegele) ja näed, et näedsa Grealishil varsti kahemänguline voor, siis pakud mingi laheda vahetuse välja.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitustmoya on meie liiga Man City ja Mõnu on täna Spurs
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustmoya vahetas enne mängu Johnstone'i De Gea vastu. Hea käik!
Kommentaar
-
Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustVahetused ikka toimuvad normaalselt see voor? Või nt. siis ei juhtu mingeid vahetusi, kui tiimi peale kokku 11 mängu kirjas on?
Kommentaar
-
Ma pean vist jälle Richarlisoni kupeldamisega ähvardama - laseb ülejäänud satsil enda töö ära teha. No good. Flora ootab!see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustSiin liigas Tottenham võitis (ühe mängu)!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar