Teeme kohe 1. septembril drafti?

Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse

No announcement yet.

Fantrax draft 2018/19

Collapse

X
- 

Ma mõtlesin, et võiks pigem ülejärgmisel nädalal teha, et jääks piisavalt aega liigaga (taas)liitumise kinnitamiseks.
Hetkeseisuga saaks vist arvestada vähemalt 6 inimesega (mina, tsumase, EgoTrip, j6u1uv4n4, Mõnuagent, daz Booob), st 4-6 käppa võiks veel lisanduda.
Muidugi kui 1. september peaks kõigile sobima, võib ka siis draftida.
Kommentaar
 - 

Aga kui keegi ei liitu, siis eelmine kord saime premieri teemast vist tunniga rahva kätte. Epic ja LaRaBla liituks ka. plain ka teatas, et üheksa juba koos.Algselt postitas moya Vaata postitustMa mõtlesin, et võiks pigem ülejärgmisel nädalal teha, et jääks piisavalt aega liigaga (taas)liitumise kinnitamiseks.
Hetkeseisuga saaks vist arvestada vähemalt 6 inimesega (mina, tsumase, EgoTrip, j6u1uv4n4, Mõnuagent, daz Booob), st 4-6 käppa võiks veel lisanduda.
Muidugi kui 1. september peaks kõigile sobima, võib ka siis draftida.
Ma ei tahaks ülejärgmine nâdal, kuna olen Eestist ära.
Kommentaar
 - 

Tegin kaks väikest muudatust punktisüsteemis, et pisut tõsta kaitsvate poolikute ja väravavahtide väärtust: kollased kaardid on nüüdsest -2 p (varasema -3 p asemel) ning lisasin vv High Claims Succeeded (HCS) 1 p. Viimaseid tuleb ette keskeltläbi vähem kui üks mängu kohta, kui eelmise aasta statistikat vaadata.
Kommentaar
 - 

Praeguseks paistab, et on olemas 12 osalejat - 10 eelmisest hooajast + futbolidipaul ja QRkood. 12 tiimi olekski optimaalne, ent loomulikult, kui eelmisel hooajal osalenud Team Haron ja Team Robbbim ka endast märku annavad või siis ei anna ja peaks leiduma kaks huvilist, kes väga liituda tahaks, siis võib teha 14 liikmelise liiga. Ent see oleks ka ülemine piir, sest muidu jääks vabaagentide ring ikka väga ahtaks (14 tiimi puhul vähendaksin selle korvamiseks varumeestepinki ühe mehe võrra).Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui suureks me liiga ajada saame? Oleks 16 võimlik üldse?
Kommentaar

Bottom 300x250

Collapse

Vivatbet 1200x200 bottom

Collapse

Kommentaar