Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fantrax draft 2018/19
Collapse
X
-
Ühele potentsiaalsele liitujale sobiks 5. sept asemel paremini R 7.sept. Mis te arvate sellest kuupäevast?
-
Mulle sobib K 5.sept. N osas kindel pole kas olen kodus selleks ajaks.
Leave a comment:
-
Põhimõtteliselt võib ka septembri esimesel nädalal teha, kui selle nädala jooksul liiga viimased kohad täidetud saavad. On seal mõni päev/kellaaeg mis kellelegi ei sobi?
Leave a comment:
-
Võib ka mõnel teisel päeval teha, kuid siiski tuleb arvestada, et esimene mäng algab laupäeval 14:30. Seega drafti tagumine algusaeg peaks olema 12:00.
Leave a comment:
-
Ma sõidan täpselt sel ajal Istanbulist Saloniki poole. Kas nädalavahetus poleks parem variant?
Leave a comment:
-
Tuli ettepanek drafti algusaega poole tunni võrra edasi lükata. Minul pole selle vastu midagi. Kuidas teistega lood on?
Vahepeal on veel üks osaleja lisandunud, nii et nüüd on veel 2-4 vaba kohta...
Leave a comment:
-
Algselt postitas Katk Vaata postitustJa süsteem on ikka valimisel 1>2>...>8>8>7>...>1 eksole?
Leave a comment:
-
Random all the way. Ja süsteem on ikka valimisel 1>2>...>8>8>7>...>1 eksole?
Leave a comment:
-
Lisaks veel seda, et draftijärjekorra teatan ette niipea kui liiga täitunud on, et saaks varakult planeerima hakata. (Praegune järjestus tundub olevat automaatselt paika pandud liitumisaja järgi, mis on võib-olla natuke ebaõiglane)
Pean vaid mõtlema, mille alusel see järjekord moodustada. Tähestikuline järjekord? Mingi randomizeri kasutamine? Mingi muu variant?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustDraft võtab aega (kümne mängija puhul) 1,5-2 tundi. Juhul kui mängijat ei jõua valida (üldjuhul on aega 2 minutit, kuid ka seda saab sättida), siis teeb seda keskkond ise (arvestab mängijate tugevust, kuid mitte kuulujutte jms kraami, mis võivad mängija minuteid, positsiooni, ülesandeid jne mõjutada).
Praegu on igaks valikuks aega 1:30, aga selle võib tõesti 2 (+) minutile pikendada, et paanitsemist ja kahetsusi veidi minimeerida.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: