Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantrax draft 2018/19

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• tsumase
    replied
    Algselt postitas moya Vaata postitust
    Ei toimunud jah millegipärast. Paistab, et tegemist on Fantraxi käkiga, sest kuuldavasti on sama probleem ka teistes liigades. Andsin asjast Fantraxi klienditoele teada, loodetavasti aetakse asi lähipäevil joonde, kui mitte -nt drafti errori kohta pole ma senini sealt vastust saanud-, siis teen vastavad vahetused ise manuaalselt.
    Oolrait, ühtegi tulemust see meil vist ei muuda nagunii, aga jäi lihtsalt silma. Drafti kohapealt, siis üks G.Jesus kuluks ära küll muidu :P

Leave a comment:

• moya
    replied
    Algselt postitas tsumase Vaata postitust
    Automaatsed vahetused ei toimunudki esimesel mängupäeval?
    Ei toimunud jah millegipärast. Paistab, et tegemist on Fantraxi käkiga, sest kuuldavasti on sama probleem ka teistes liigades. Andsin asjast Fantraxi klienditoele teada, loodetavasti aetakse asi lähipäevil joonde, kui mitte -nt drafti errori kohta pole ma senini sealt vastust saanud-, siis teen vastavad vahetused ise manuaalselt.

Leave a comment:

• tsumase
    replied
    Automaatsed vahetused ei toimunudki esimesel mängupäeval?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Oi, aga mulle mu sats meeldib.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Saatsin Fantraxi supporti päringu, et mis võis olla põhjuseks, et kahel tiimil neli viimast valikut vahele jäid. Ise ma ei suuda kuidagi põhjust hetkel leida. Kõik drafti sätted on samad, mis eelmisel aastal ja siis möödus protsess probleemideta.

Igal juhul pean Cariba Utd ja Team Robbimi ees vabandust paluma, et asi lõpus pekki läks ja et ma ei suutnud operatiivselt probleemi lahendada. Kahjuks uuesti drafti lõppu ümber mängida pole vist enam aega ega võimalustki. Aga üks viis soovitud mängijaid endale saada on teha trade'i ettepanek selle/nende mängija/te praegusele omanikule. Või siis loodetavasti need vabaagendid, kelle te pärast üles noppisite ei jää neile mängijatele eriti alla, keda draftida tahtsite.

Leave a comment:

• tsumase
    replied
    Jõuan u viieminutilise hilinemisega

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Toetan moyat, teeme ära. Hommikul lennuk ja shit. Nagunii moya võidab ka.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    teeme 1h hiljem?
    Nii napilt enne drafti algust ei hakka aega muutma.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Nagu ikka. Perekondlikud kohutused. Mingi listi soperdasin kokku. #ettenutmine
    teeme 1h hiljem?

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Ok, panin drafti algusajaks 20.30 täna õhtul. Loodetavasti kõigi osalejateni jõuab see info. Kellele see aeg ei sobi, siis soovitan RANK PLAYERSi alt teha oma isiklik mängijate paremusjärjestus (midagi salvestama ei pea) - sealt võtab arvuti draftilt puuduja eest automaatselt järjekaupa saadaolevaid mängijaid.
    Nagu ikka. Perekondlikud kohutused. Mingi listi soperdasin kokku. #ettenutmine

Leave a comment:

• moya
    replied
    Mainiks ära, et punktisüsteemis on kaks pisikest täiendust selleks hooajaks:

(1) Iga blokeeritud pealelöögi (Blocked shots (BS)) eest saavad kaitsjad nüüd 0,5 p asemel 0,75 p (ülejäänud positsioonid endiselt 0,25).
    (2) Lisasin uue kategooria Big Chances Missed (BCM) -1 p.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Ok, panin drafti algusajaks 20.30 täna õhtul. Loodetavasti kõigi osalejateni jõuab see info. Kellele see aeg ei sobi, siis soovitan RANK PLAYERSi alt teha oma isiklik mängijate paremusjärjestus (midagi salvestama ei pea) - sealt võtab arvuti draftilt puuduja eest automaatselt järjekaupa saadaolevaid mängijaid.

Draftijärjekord kujunes juhuvalikul järgmiseks:

1. PatrickBanaanholt
    2. Team dannar
    3. Team Robbbim
    4. Team j6u1uv4n4
    5. Team KermpZ
    6. moya
    7. FC Cariba United
    8. dazbooob

Igaks valikuks on aega 1 min 1 sek.

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Homme ehk täna ma saan aru? Minule sobib. Reedel juba teine draft töös

Leave a comment:

• Epic
    replied
    Olen ka homse poolt.

Leave a comment:

• tsumase
    replied
    Nii, miinimumeesmärk on täidetud ehk lisandus ka kaheksas osaleja. Minupoolest võiks seega homme või ülehomme drafti ära pidada.

Pakuks välja kas homme kell 20.30 või reedel 19.30

Andke teada, kumb aeg teile rohkem sobib? Võib ka nihutada mõlemat kellaaega (reedel küll ainult ettepoole, kuna Liverpool-Norwich mäng algab 22.00)

(Uutele liitujatele on liiga endiselt kuni drafti alguseni avatud)
    reede 19.30 (või varem) oleks minu jaoks üsna raske, homme 20.30 peaksin koju internetti jõudma küll

Leave a comment:

Working...
X