Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fantrax draft 2018/19

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• j6u1uv4n4
    replied
    päris tuus uus layout

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas moya Vaata postitust
    Kuidas suhtute sellesse, kui statistikakorrektsioonideks (ja seega lõplike tulemuste teatavakssaamiseks) oleks senise ühe tunni asemel aega üks ööpäev pärast iga mängu lõppu? Lihtsalt täpsuse huvides, kuna Opta teeb üsna tihti päeva jooksul parandusi, mis muudavad punkti-paari võrra ühe või teise mängija punktisummat.

(See tähendaks vist ka siis seda, et automaatsed vahetused toimuksid igas voorus 24 h pärast viimase mängu lõppu)
    Ilmselt poogen.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Kuidas suhtute sellesse, kui statistikakorrektsioonideks (ja seega lõplike tulemuste teatavakssaamiseks) oleks senise ühe tunni asemel aega üks ööpäev pärast iga mängu lõppu? Lihtsalt täpsuse huvides, kuna Opta teeb üsna tihti päeva jooksul parandusi, mis muudavad punkti-paari võrra ühe või teise mängija punktisummat.

(See tähendaks vist ka siis seda, et automaatsed vahetused toimuksid igas voorus 24 h pärast viimase mängu lõppu)

Leave a comment:

• LaRaBla
    replied
    Draft sisse magada ei olnud vist maailma kavalaim mõte. Eks vaatab, mis waiveritega päästa annab. Miskipärast on autopick mõningaid päris puujalgu pickinud(sest, noh, kes see ikka rankingu valmis teeb, eks ole).

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Ma pickisin mängu kõrvale. Esimesed kaks ringi ja L'Pooli äärekaitsjad. Noh, et äkki toidab! Not...

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Algselt postitas moya Vaata postitust
    Kolm-neli oli veel
    Mis mu tiimist arvad? Esimese 4 mängu põhjal sain endale kena Aston Villa ja Leedsi tuumiku Pink on kah sama tugev kui algkoosseis!

Leave a comment:

• moya
    replied
    Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Keegi veel autopick oli peale minu? Mul oli vist punnide järgi pandud valima.
    Kolm-neli oli veel

Leave a comment:

• moya
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Äkki võiks siin mingi nimekirja teha, et millise kasutaja mingi tiim on? Mobiilivaatest ei suutnud ma näiteks dazboobi oma tuvastada.

Mul endiselt Heavy Polysick
    seda saab vaadata TEAM>Owner List/Send Emails alt

FC Cariba Utd = tsumase
    FC Ursus Arctos = zelee
    PatrickBanaanholt = Epic
    Neymari Ema = j6u1uv4n4
    WABI-SABI = Daz Booob

ülejäänutel on Soccerneti kasutajanimi Fantraxi tiimi nimes

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Keegi veel autopick oli peale minu? Mul oli vist punnide järgi pandud valima.

Leave a comment:

• j6u1uv4n4
    replied
    Tra ma arvasin, et esmasp kell 20 on draft

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
    Valides tundus täitsa hea sats olevat, kuid nüüd peale esimest koosolekut on tunne, et OÜ Desperados on särgisponsoriks.
    Äkki võiks siin mingi nimekirja teha, et millise kasutaja mingi tiim on? Mobiilivaatest ei suutnud ma näiteks dazboobi oma tuvastada.

Mul endiselt Heavy Polysick

Leave a comment:

• Daz Booob
    replied
    Valides tundus täitsa hea sats olevat, kuid nüüd peale esimest koosolekut on tunne, et OÜ Desperados on särgisponsoriks.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Kordan igaks juhuks üle, et draft algab siis täna õhtul kell kaheksa.

Kel pole võimalust osa võtta, siis soovitan eelnevalt koostada isiklik mängijate edetabel (Rank Playersi alt), et autodraftitud tiim meelepärasem tuleks.

Leave a comment:

• moya
    replied
    Mõningad kosmeetilised muudatused punktisüsteemis võrreldes eelmise hooajaga:

Blocked Shots (BS) senise 0,75 (D) ja 0,25 (M/F) asemel 1 ja 0,5
    Big Chances Created (BCC) 2 asemel 1,5

Lisakategooriad:
    Free Kick Goals (FKG) 1,5 (eelmise hooaja peale kokku 22)
    Hat Tricks (HT) 2,5 (10 kübaratrikki 2019/20)
    Interceptions in the Box (IntB) 1 (parimatel vaid kümmekond terve hooaja peale)
    Tackle - Last Man (TLM) 1 (veel harvemini, mõni üksik TLM ca 25 mängijal)
    Assists (Second) (A2) 2 - nö hokiassist, kuid mitte suvaline sööt väravasöödu andjale, vaid läbisööt (neidki eelmisel hooajal näpuotsatäis - kõige rohkem üheksal mängijal kaks tükki)

Ainult väravavahtidele - Long Ball Accurate (LBA) 0,25 (see teeb välja paar lisapunkti mängu kohta, va Ederson jt)

Kogu reeglistiku leiab siit: https://www.fantrax.com/fantasy/leag...kfe47trw/rules

Leave a comment:

• tsumase
    replied
    Tänks

Leave a comment:

Working...
X