Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ka NHLi fantasys peaksid põhihooaja parim ja playoffi võitja saama lisaks auhinna mängu sponsorilt (usutavasti saab selleks olema 500-kroonine kinkekaart).
Registreerimise ja osalustasude kogumisega alustaks seal järgmisest nädalast.
Nüüd oleks aga vaja selle liiga reeglid ja seadistused kiirelt paika panna, et nende põhjal saaksin ka reeglite kirjelduse ja liiga ülevaate koostada.
Kes seal osalema hakkavad, mis te stardipositsioonideks ja statistikakategooriateks tahate? Ise pakuks rosteri kohtadeks: 2 C, 2 LW, 2 RW, 4 D, 3 G, 3 Util, 4 Bench, 2 IL.
Ja järgmised statistikakategooriad:
Stat Categories (F/D): Goals, Assists, Points, Plus/Minus, Powerplay Points, Shorthanded Points, Penalty Minutes, Game-Winning Goals, Shots On Goal, Shooting Percentage.
Stat Categories (G): Wins, Shutouts, Goals Against Average, Saves Made, Save Percentage.
Kokku siis 10 kategooriat väljakumängijaile ja 5 goalie\'dele.
Ja lisaks, et ka tsiteeritud liigasse on kohti vabu veel!
Vabandan kõigi liigas osalejate ees, aga viimasel hetkel pean ma liigas osalemisest loobuma...Loodan et te leiate isiku, et saada kokku paarisarv osalejaid...Põhus miks ma lahkusin oli järgne: Kuna ma võitsin fantasyspordi ennustuse Multisport 4.nädala, tekkis mul võimalus mängida tasuta \"rahaliigat\"...Seda võimalust ma ka kasutan...sest kes meist raha ei taha, kui see niimoodi maas vedeleb...Aga kui reaalselt mõelda, siis
minu võiduvõimalused on ikka väga väikesed
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Vabandan kõigi liigas osalejate ees, aga viimasel hetkel pean ma liigas osalemisest loobuma...Loodan et te leiate isiku, et saada kokku paarisarv osalejaid...Põhus miks ma lahkusin oli järgne: Kuna ma võitsin fantasyspordi ennustuse Multisport 4.nädala, tekkis mul võimalus mängida tasuta \"rahaliigat\"...Seda võimalust ma ka kasutan...sest kes meist raha ei taha, kui see niimoodi maas vedeleb...Aga kui reaalselt mõelda, siis
minu võiduvõimalused on ikka väga väikesed
Mida sa ajad, ja see takistab sul seal osalemast? Kahtlen sygavalt.
Teistele Don`t worry, kindlasti saame meeskondade arvu paaris arvuks. Mul omad nipid :P
Teatavasti on kõigil yahoo liikmetel maksimaalselt võimalus osaleda neljas erinevas liigas..Kuna kolmes liigas on mul juba draft läbi(tegin eelsoojendust), jäi ainsaks võimaluseks loobuda sellest liigast....vabandan veelkord, et asi nii hilja peale jäi.....
Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
"Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."
Piisab, kui ütlen ühe sõna: Pittsburgh..................................
Aga kui nüüd Yahoost rääkida, siis on asi vist oskustes, mis ei lase mul kõrgete kohtade pärast võidelda. Tunnistagem ausalt, et mehed on mu team´s head
Kommentaar