Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

CM4

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'CM4\'

Leidsin ka CD`de hulgast üless oma CM 4.Hakkasin uuesti mängima.Muidugi rohkem mängin CM 01/02 ja nata 03/04.Noh üx mäng koos Interiga tuli selle mänguga koos meelde.Mäng kestis umbes 2007 aastani ,siis rikkus kõvaketta ära ja ma ei hakkanud igaks juhuks ,aga kõvakettas on nüüd parem ja ei ragista mängu kallal niipalju.Noh räägiks siis mängust.2002/2003 jäin vist kolmandaks(serie A`s) ,2003/2004 - 2005/2006 võitsin ära 2006/2007 hooaeg jäi pooleli. Siis veel mäletan paari ostu nt Ronaldinho ja Miccoli vastavalt PSGst ja Juvest.Seda mäletan ka ,et võttsin päris norme mehi reservi ja saatsin naad maailma tippude vastu mängima(real,barca,Fc Bayern).Ikka võitsid ja viigistasid nendest umbes pool mängudest.Noh vahepeal käisid keskmikke juures neid klobisid nad tavaliselt läbi.Suvel korraldasin mingid turniiri,nimi oli vist Pirelli League võtsin sinna Itaalia kaks paremat (VA inter) ja ühe euroopa tippu.Esimesed kaks aastat pani Juve võistluse kinni ja mina mõlemal viimane ,aga järgmine kord võitis vist Milan ja mina sain kolmandaks ja neljas kord osutus õnnestunuks .Meistrite liiga osutus päris õnnestunuks jättsin tiitli kaheks aastaks itaaliasse (2003/2004 ja 2004/2005).Italian Cupil suutsin võitu ühe korra ,aga aastat ei mäleta.Aga nüüd alustasin uuesti Interiga ja tegin suurepärase alguse viies mängus mitte ühtegi kaotust(4 võitu 1 viik) mängud olid Kaks mängu Zilina (või mis selle nimi oligi),Arsenal ja mingi veel Gruppis oli.Ja itaalia Serie A`s Atalanta.Meeleolu klubi see on hea.Ostnud olen DECO ja kes se oli Mingi kaitsja oli.Ei tule pähe.
    sigpic

Kommentaar

Noh ennem ma ei ostnud mingit kaitsjat vaid võtsin üle laenulepingu alusel võistkonnas palliva Gabriel Batistuta mängija õigused.Aga mõtlesin editoriga paar muudatust teha nt et Italian Serie A`s valitakse iga kuu parimad mängijad (kaitsja,pool jne) ja need valivad treenerid,(sest ise tahtsin nii väga valida) Euroopa ja Maailma parimaid valivad ka klubide treenerid ,aga terve maailma peal ja lisasin oma Interile ja ka FC Flora`le Money.Fc Flora`le andsin veel paar päris tipptasemel mängijat Alex,Christian Abbiati,Saha ja üx oli veel.Aga ise tegin päris suure avastuse leitsin Galatasaray Hingekirjast 13 aastase mängu mehe Köroglu Emre ,aga muidugi ostisin ta endale tahaks ikka nähe mis saab.Muidu korraldasin endal ühe sõprus turniiri kus osalesid Sao Paulo,Real Madrid,Juventus ja Inter ja jäin nagu ikka viimaseks 1 punn ,võitis Sao Paulo täiseduga teine oli Juve .Ostnud olen Klebersoni,Kingi,K.emre,A D`Alessandro,Ronaldinho hetkel jahin Fabrizo Miccolit ,Jaanuaris liitub interi treenigutega ka Kaka kelle minu õnneks sai leping siis otsa.Ootan Serie A algust.

EDIT 14 jaanuar: Tehtud liigas 10 game`i juhin kolme punnaga JUVE ees kolmas on milan.Meistrite liigas täis eduga ehk kolmevõiduga kindel liider järgmisel alles 4 punna.
      sigpic

Kommentaar

Samal ajal kui teised naudivad CM03/04 mõnusid, pelan mina CM4 nimelist mängu

Võtsin sellise toreda meeskonna nagu Brescia, kes mängib Serie A-s

Hooaja alguses tahtis juhtkond, et võitleksin julgelt relegatsiooni vastu, fännid olid juba leppinud sellega, et langeme Serie B-sse ning tahtsid, et ma investeeriksin uutesse mängijtesse. Eks ma siis natuke investeeringi Freddy Adu, Ragnar Klavan, Tarmo Kink ja Moke olid mu esimesed ostud. Hooaja eelsetest sõprusmängudest ei kaotanud üllatuslikult ühtegi (2 võitu, 3 viiki) ning lootsin salamisi, et äkki suudame end kuidagi Euroopasse pressida. Hooaeg algas väga hästi, 12 mängu järjest olime kaotuseta, lühikest aega ka Serie A liidrid Hooaja esimene kaotus tuli üllatuslikult Udinese käest kodusel Mario Rigamonti staadionil 0:2. Peale Udinese mängu kaotasime veel 3 mängu nin asi kippus kahtlaseks (1:4 Inter, 2:3 Chievo, 0:1 Juventus) Õnneks saime taas hoo üles. Hooaja keskel liitus paar uut nägu meeksonnaga: Thomas Manferdini (laen), Daniil Ratnikov, Moses Ayuba ja Buti Sithole (mega hea nimi ) Hooaja lõpetasin kolme järjestikuse kaotusega (0:2 Milan, 1:2 Lazio, 1:2 Modena), õnneks need apsakad meilt Meistrite Liiga kohta ei röövinud Serie A meister selgus 2 vooru enne hooaja lõppu.

Inter 27 4 3 68:16 +52 85
        Juventus 24 6 4 58:20 +38 78
        Milan 21 6 7 66:31 +35 69
        Brescia 17 8 9 45:31 +14 59
        Roma 17 6 11 50:38 +12 57
        Parma 17 4 13 48:29 +19 55

Itaalia karika esimeses ringis läksime kokku Regginaga ning võitsime kahemängu kokkuvõttes 4:1. Teises ringi oli vastaseks Chievo, edasi saime võõrsil löödud väravatega 3:3. Veerandfinaalis tuli vastaseks Juve. Esimese mängu kodus suutsime hädaga 2:2 viigistada, võõrsil aga erilist shanssi ei olnud ning sealt tuli häbistav 1:4 kaotus. Juve edasi 6:3. Karika võitis Inter, kes alistas finaalis Parma 3:2

Minu põhikoosseis:

---------- Tare ----- Toni ----------

--- Bachini -- Baggio --- Appiah --

------------- Guardiola ------------

Manferdini -- Petruzzi -- Dainelli -- Martinez --

-------------- Sereni -------------------

Väravad: Toni, 18 Moke, 11 Tare, 9 Guardiola, 8
        Söödud: Toni, 10 Baggio, 9 Tare, 8 Moke, 5 Martinez, 4
        MoM: Toni, 8 Martinez, 4 Tare, 3

Suvel lahkus Fabio Petruzzi. Meeskonnaga liitusid Pierre Wome (free), Saliou Lassissi (free), Oluwasegun Abioduniga (free) ja Shunsuke Nakamura (£1.9m). Lisaks laenasin Ajaxist Bogdan Lobonti

Ega siis midagi, hakkame Euroopat vallutama!

Kommentaar

tekkis jälle üks suht lollküsimus et kus saaks tõmmata CM4 treeningut
          ette tänades!
          buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

www.sigames.com
            It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Originally posted by realmadridfan

www.sigames.com
              käidud seal,aga midagi peale foorumi,kuhu ma registreerunud pole ja ega hetkel ei viitsi ka,aga mingi muu krdi koht piab ju ka olema

Kommentaar

Originally posted by H.M Murdock

Originally posted by realmadridfan

www.sigames.com
                käidud seal,aga midagi peale foorumi,kuhu ma registreerunud pole ja ega hetkel ei viitsi ka,aga mingi muu krdi koht piab ju ka olema
                Äkki www.thedugout.net või www.cmfaq.com

Kommentaar

Oeh, ainult 1,5 aastat saigi mängida kuni juhtkond mulle lihtsalt tegi ja kinga andis

Kommentaar

Oeh, ainult 1,5 aastat saigi mängida kuni juhtkond mulle lihtsalt tegi ja kinga andis
                    Mis tegid siis?Läksid ülbeks ja muutsid oma nõudmised ultimatiivseks?

Kommentaar

Originally posted by woodoo

Mis tegid siis?Läksid ülbeks ja muutsid oma nõudmised ultimatiivseks?
                      Ei Ise ka ei tea mis juhtus, võrreldes eelmise hooajaga oli meeskonna mäng meil leebelt öeldes sitt, kohati tundus, et mängisime ilma kaitsjate ja väravavahita. Meeskonnad keda eelmine hooaeg suurema vaevata võitsime tegid meile nüüd suurema vaevata 0:3, 0:4 pähe

Kommentaar

mul sai äsja esimene hooaeg Hammersiga läbi ja mis ma oskan öelda: vinge oli.
                        alustaks siis algusest,hooaja algusest,kui esimesest kahest mängust tuli võit,siis sain arselt tappa ning järgmistes 8 mängus sain kõik 0-0 või 1-1 viigid.suht masendav oli.aga ei ullu.lõpuks sain soonele ja võitsin teiste hulgas \'pooli ja chelskit.viimast veel mõlemas voorus.premmeris jäin lõpuks 10ndaks.
                        aga korda saatsin enda jaoks hoopis teise väga raju saavutuse: nimelt võitsin FA Cup\'i,alistades teekonnal nt charltoni,\'pooli ja finaalis birminghami.
                        oste tegin hooajal 2+1:
                        Kleberson £0
                        Gabriel Milito £0
                        + siis Alexandr Hleb stuttgardist samuti £0, aga tema liitub meeskonnaga 3. juunil (hetkel kuupäevaks 18 mai)
                        maha müüsin trevor sinclair\'i ja seda £3.4 milj eest villasse.

Kommentaar

mulgi cm4 k2sil praegu. m2ngin nn eesti liigat (eesti meeskonnad t6stetud soome divi).

on hooaja algus ja vaja teha paar suurt ostu, et yldse meeskonda m2ngijaid saada. praegu vaid yx m2ngija Ivan O Konnel Bronin.

Kr6m ja Bragin juba klubis..fredy adu sammuti.

Kommentaar

Mängisin siis teist korda Arsenaliga. Algus polnud just eriti meeldiv, esimesest kolmest mängust sain vaid 3 punkti, kõik siis viigid. Edasi hakkas aga asi vaikselt ilmet võtma, tänu oma liiga parimale kaitsele püsisin kaotuseta 19 vooru. Aasta lõpetasin punktisummaga, mis oleks pidanud tooma tiitli, paraku oleksin ma selleks pidanud tegema rohkem kui imet. Täiesti teisest maailmast oli Newcastle, kes kogus 3. koha meeskonnast, `poolist, 16 punkti rohkem, 38-st mängust vaid üks kaotus. Minule niisiis tugev 2. koht .
                            Liiga karikast langesin välja 90 minutiga. FA Cup-is jõudsin purustada BHA, Middlesborough ja Charltoni, siis aga kaotasin minimaalselt ManU-le.
                            Euroopas jäi mulle alistamatuks vaid Milano. Esimeses alagrupis jäin Milani järel teiseks ja teises ringis kordus sama Interiga. Esimeses duellis sain vastaseks jällegi Milani, kes oli minust jällegi napilt parem .
                            Seekord kulutasin ostudele natuke rohkem raha kui tavaliselt. Ostsin: C. Ronaldo(eksperimendiks), Matthew Taylori ja suurusehullustuses ka Gael Clichy. Noore Ronaldo ost tasus end igatahes ära, esimeses 6 mängus lõi 4 väravat ja tõusis ühesks meeskonna parimaks. Hooaja raskeimas mängus ManU vastu, kus mul oli tervelt 7 põhikoosseisu meest vigastatud, oli just tema see kes üliolulise võidu jaoks suurima panuse andis.
                            Tähtsaimaks lahkujaks oli Bronckhorst, kelle müüsin Romale.
                            sigpic

Kommentaar

Millal Eesti liiga patch ilmub?

Kommentaar

kas CM4 on ka juba eesti patch ???:P

Kommentaar

Working...
                                X