Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

www.managerzone.com

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'www.managerzone.com\'

Originally posted by amority

Originally posted by cobar10

minu meelest on see topic neile kes mz praega kasutavad mitte vanade aegade meenutajatele
    või olen millestki valesti aru saanud
    Tõesta
    sinu 3h kogemust arvestades oled sa seda ise edukalt teinud
    Magava kauboi suhu viski ei jookse.

Kommentaar

Ma ei viici te kallal ilkuda, kuid kõik www.managerzone.ee jms.. on juba ammu välja surnud ja küll teilegi peagi point kohale jõuab..

oh teid heidikuid..

Kommentaar

managerzone.ee!?
        siiski mida iganes... vaba maa

Kommentaar

MZ-is sai siis esimene MM ka läbi. Võitja oli ei keegi muu kui Rootsi, kes võitis finaalis Ragentiinat 5:3. Eesti tee lõppes veerandfinaalis kaotusega Rootsile.

Kommentaar

nüüd siis mz 3D simm nähtud. paistis päris hea olevat, aga simulaatorit ennast on ikka veel tublisti vaja parandada.

Kommentaar

Kas keegi osales(osaleb) ka Eesti Meistrite Liigas. Ise sain alagrupi turniirile välja. Seal langesin aga välja.

Kommentaar

kas keegi oleks nõus tegema sõpruskohtumisi sel nädalal? klubi on mul fc juve
                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

kaala, vaevalt siin keegi seda loeb, mz foorumis koht olemas, ja kutsed tulevad sulle!
                  ...

Kommentaar

Mina osalen EML\'s. Eelmine kord sai see ära võidetud. Hetkel 16 parema hulgas. Eks näha ole, kaugele seekord jõuan.

Arto

Kommentaar

yle pika aja sai ka siia kirjutatud...

mind huvitab see kuidas siinsed managerid oma hooajaga rahule jäänd on?
                      mul on raske mitte rahule jääda sest div 1.3 karikas sai viimaks võetud

Kommentaar

Originally posted by cobar10

yle pika aja sai ka siia kirjutatud...

mind huvitab see kuidas siinsed managerid oma hooajaga rahule jäänd on?
                        mul on raske mitte rahule jääda sest div 1.3 karikas sai viimaks võetud
                        Mina olen päris rahul. Esimene täispikk hooaeg kuuendas liigas ja sain teise koha. Kõrgemale ei pürginud tänu hooaja alguse kehvale mängule. Kuid peale kuuendat vooru umbes pole kaotuse kibedust tundud. Elasin üle päris kriitilise hetki. Olin pankrotti lävel ja otsustasin kolm meest maha müüa. Saingi kõigist lahti. Ning finatsid olin väga head. Mingi 400 000 sain pluss poolele. Ostsin endale kolm uut mängijat ja üks neist (mingi belglane) tagus umbes 4 mänguga 6 kolli. Ja tänu temale saan ka natukene suurema preemia. Aga üldjoontes võib hooajaga rahule jääda. Järgmine aasta on ainus eesmärk edasipääs viiendasse.
                        sigpic

Kommentaar

Mina jäi rahuleSee oli mul kolmas hooaeg. Jäin div 3.5 neljandaks. Enne hooaega arvasin, et langen välja, kuna mul oli enda liigas üks madalaima(kui mitte kõige madalama) väärtusega meeskond. Ostsin endale hooaja alguses uue väravavahi ka - 20 aastane ja kuuene(nüüd treenis ühe palli juurde). Enamus raha läks ikkagi staadioni ehitusele. Seda ehitan arvatavasti ka terve järgmise hooaja ja seega liigavõidu eest veel ei konkureeri, proovin hoopis püsima jääda.
                          Edit=mul üks küsimus ka: kas liiga viimases mängus saadud punased kaardid lähevad järgmisel hooajal ka arvesse? Nimelt said mul kaks tükki punase ja kaks tükki teise kollase. Ei tahaks eriti hooaega ilma nelja põhimeheta alustada

Kommentaar

Ei lähe.
                            ...

Kommentaar

Originally posted by SoccerWorld

Ei lähe.
                              Tänan

Kommentaar

kuidas ei lähe. kas vahepal on reeglites midagi muudetud siis? minul on kogemus kuidas keskpoolik pidi esimese liigamängu vahele jätma, kuna eelmise hooaja lõpus oli patustanud. seepeale pandi automaatselt asemele mingi noor ja loll kes ka värava lõi

Kommentaar

Working...
                                X