Replying to Topic \'Cm Eesti liiga\'
kusjuures Opi paneb mul ka kogu aeg spartakisse punuma
kusjuures Opi paneb mul ka kogu aeg spartakisse punuma

Kuigi esimeses mängus PSV vastu A.Le Coq Arenal võitlesime 1:1 viigi välja, ülejäänud mängudeks jõudu ei jätkunud
Nou Campil saime 0:2 pähe, Delle Alpis 0:3, Eindhovenis 1:2 ning kodus Barcale ja Juvele vastavalt 0:1 ja 0:2.Eurohooaeg lõppes selleks aastaks.Koduses Liigas oli mul väga raske ülesanne, Flora oli seitsmes kui ma ta ülevõtsin (kaotus liidrile 12.punkti) Tiitli otsustasid viimased 3.mängu, mina pidin võitma kõik ülejäänud mängud (3 mängu) Maardu Levadia aga ei tohtinud üle 1 punkti oma viimases mängus Tuleviku vastu saada, õnneks Tulevik võitis Levadiat 4:2, minul erilisi probleeme viimaste mägudega ei olnud - Kuresaare vastu 3:0, Transi vastu 4:1 ja Tallinna Levadia vastu 4:0 nign tiitel oligi kotis, hooaja lõpus edu Maardu Levadia ees 2 punkti
.Karikavõit tuli palju lihtsamalt, finaalis lammutasime 6:1 Kuresaare vastu :P 
Esimese mängu kaotasin türklastele 1:2, teine mäng sakslastele 1:4 hakkasin juba lootust kaotama kui A.Le Coq Arenal sepistasime tõelise üllatuspommi, võitsime Leedsi 2:0!!!Tundus, et kohtunik Rene Temmink oli eesti juurtega kuna mees saatis kolm! Leedsi mängijat platsilt minema :P Elland Roadil aga pikka pidu ei olnud 0:3 kaotusega tulime koju
Järgmise mängu aga võitsime kodus Galatasaray vastu 2:1, vimmase mäng küll kaotasin Dortmundi vastu 1:4 aga kuna Gala Leedsi vastu 3:3 viigist enamat ei suutnud oli mu eesmärk täidetud 

Kodus tuli lüüa vähemalt 2 väravat ning lootma, et vastased jäävad kuivale, 2:0 võitsimegi ning jätkasime oma Euroopa vallutamist 
Kodune liiga aga hakkas väga hästi, esimesed kolm mängu võitsin väravatevahega 11:0
Tiitli saatus otsustati juba viis mängu enne lõppu (olime lihtsalt nii võimsad
), teiseks suutis ennast pressida suurüllataja Pärnu Tervis.Karika saatus aga otsustati penaltiteseerias, vastaseks oli mulle TVMK.Kangelaseks osutus Martin Kaalma, kes tõrjus kaks vastaste penaltit.4:3 meie kasuks ning karikas taas kotis.
Kommentaar