Algselt postitas kuuraa
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Champions League fantasy
Collapse
X
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustEuroopa liiga oma ei taha keegi teha?
Classic 14696-2127
Head to head 14696-2131Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Üsna vähe inimesi on Euroopa Liigasse reganud end..
et väike meeldetuletus neile kes pole veel oma meeskonda ära teinud ja soccerneti liigaga liitunud, viimane aeg selleks! (õhtul juba mängud)
Algselt postitas Iceman Vaata postitustClassic 14696-2127
Head to head 14696-2131Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustMina soovitaks ka võimalust ära kasutada, kus Eurofantasys on võimalus oma meeskonda lisada Klavan või Zenjov. Sellist luksust siiani pole meil olnud.Algselt postitas Blue MoonKingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.
Kommentaar
-
Sa pole vist fantasyga eriti kokku puutunud?
See pole manageri mäng, see on ehitatud puhtalt teadmiste peale eurojalgpallist ehk, mida iganes mehed oma mängupäeval teevad, need punktid sa saad. Nagu mina - nutikam oleks teadnud, et Liverpoolil on kama ja nad lähevad varudega peale ja poleks Torrest võtnud ja kapteniks teinud.
Kommentaar
-
Algselt postitas Aramis Vaata postitustSa pole vist fantasyga eriti kokku puutunud?
See pole manageri mäng, see on ehitatud puhtalt teadmiste peale eurojalgpallist ehk, mida iganes mehed oma mängupäeval teevad, need punktid sa saad. Nagu mina - nutikam oleks teadnud, et Liverpoolil on kama ja nad lähevad varudega peale ja poleks Torrest võtnud ja kapteniks teinud.Algselt postitas Blue MoonKingi löögid on nagu Kaagvere kooli kasvandikud – allumatud, kontrollimatud ja seiklushimulised.
Kommentaar
-
Hell yeah. Minu meeskonnas siis olid selle päeva parimad mängijad. overall arvestuses kah siis sain mina täna kõige rohkem punkte. :P Homme siis mängivad veel 4 super head mängumeest mul.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar