Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui oled negonation perioodil ja saad klubilt pakkumise. Siis lähed selle pakkumise juurde. Saad valida kas keelduda või nõustuda ja mingi nupuga (vist sama mis madal sööt) tuleb ette aken kus saadgi valida sarginumbri ja juhul kui see vaba on siis ka oma särgile.
Ma mängin Become a legendi. mis moodi ma saan mehe oskusi treenida? Kuskilt lugesin, et keegi kiirust treeninud jne. Tean, et igat peale treeningut tõusevad staminad ja asjad.Aga kas on mingit moodust, et saaks powerit rohkem ja staminat vähem vms? Ja kas on võimalik söötu küsida nagu seda oli FIFA 10s ? Ette tänades.
"But you can't write us off. You can never write Manchester United off."
Ma mängin Become a legendi. mis moodi ma saan mehe oskusi treenida? Kuskilt lugesin, et keegi kiirust treeninud jne. Tean, et igat peale treeningut tõusevad staminad ja asjad.Aga kas on mingit moodust, et saaks powerit rohkem ja staminat vähem vms? Ja kas on võimalik söötu küsida nagu seda oli FIFA 10s ? Ette tänades.
Kommentaar