Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Hiljem, tänaselt mängult jõudsin väsinult tagasi ja töötempo langes natuke Eks üritab kooli kõrvalt nädala jooksul midagi teha, atahaks isegi juba mängida.
täna kutsusin \"gamerit\" välla mängima aga tema emps ütles mulle et poiss tegeleb mingi fussballi jamaga ja tema projekt peaks pühapäevaks valma olema.........
täna kutsusin \"gamerit\" välla mängima aga tema emps ütles mulle et poiss tegeleb mingi fussballi jamaga ja tema projekt peaks pühapäevaks valma olema.........
P. Christanval jäi Fulhami minekuga päeva võrra hiljaks (ametlik kinnitus), seda tuleks siis ise teha editoris. Mina kavatsen sel nv-sel igatahes pelada hakata, ohtralt.
P. Christanval jäi Fulhami minekuga päeva võrra hiljaks (ametlik kinnitus), seda tuleks siis ise teha editoris. Mina kavatsen sel nv-sel igatahes pelada hakata, ohtralt.
mis uuendused seal patchis on ka?
ma arvan, et üleminekuuuendused lihtsalt, mida muud sa ikka tahad
Kommentaar