Vastus teemale \'Football Manager 2005\'
kust sa tema veel said? mul on küll mängus ainus eestlane Poom.
Algselt postitas ethan
Ostetud sai Tarmo Kink £400k eest.
Algselt postitas Hughes
mitmest mängust?
Algselt postitas ethan
Oo, Sunderlandiga 3 võitu saanud. Nii vahva!
Oo, Sunderlandiga 3 võitu saanud. Nii vahva!
.
Uut teemat polnud ka mõtet teha nii, et võiks siis siia oma meeskonna käekäiku postitama hakataa!
Meistrite Liigasse pääs oli mulle üllatavalt raske, nimelt tuli qual. 3 ringis vastu Red Stars ning esmene mäng jäi võõrsil 1:1 (Mäng oli veel sellepärast ka katastroofiline, et kaotasin G.Neville\'i 7 kuuks murtud jalaluuga) ! Mõtlesin, et noh pole hullu ja kodus tõmban koti pähe, aga kodus pressisin terve mängu, kuid nad osutasid südi vastupanu ja lõpp skooriks 0-0 ning tänu võõrsil löödud väravale sain edasi! Alagrupis tulid vastu Leverkusen, Panathinaikos ja Ajax. Alagrupis probleeme ei tekkinud kui välja arvata mõneti üllatav kaotus võõrsil Leverkusenile 0-3 (kõik 3 väravat lõid nad esimese 10min) Kodus tõmmati neile vesi peale ja 5-0 võit mulle! Edasi läksin grupiost 15p ja teisena sai edasi Ajax! Esimeses Playoffis tuli vastu Valencia! (pole veel mänginud nendega) FA Cupis ja League Cupis langesin kohe välja kuna kasutasin varumehi, kuid nad ei saanud oma ülesannetega hakkama (mängud olid Chelsea ja Stoke City\'ga!
Kes liitus meiega Jaanuaris kuna tööloaga oli raskusi! Talvise \'transfer windowi\' ajal müüsin maha Q.Fortune\'i ja Djemba-Djemba ning leppisin kokku ülemineku, mille käigus lahkub klubist W.Brown (seda siis suvel)
Kommentaar